Menü

Jelentkezem.


 

  Holnap Indulok Pestre a nagy ünnepre.

  Persze megint a régi jó romtanyán tudtam csak szállást szerezni, a vendégmunkás barátaimnál, de hát Krisna biztos tanít megint ott valamit.

  Felhívtam a Senseit Pesten, hogy Mizu Trainingileg és nagyon sok szeretettel vár edzésre. Ha sikerül munkát találnom odafönt egyébként, akkor ismét az ő Dojoját fogom látogatni, mert valami nagyon magas szinten adja át tudását (Ninjutsu+Kravmaga) és mindemellett ő azon kevés mester közé tartozik, aki nagyon lelkesen köszönt Gourangát ha találkozunk, vagy elválunk és mindezt gond nélkül. Persze a mayavadik könyveit bújta eddig, de mikor elváltak útjaink, akkor adtam neki egy Visszatérést, meg egy Önmegvalósítás tudományát és hátha…

  

  Anyám mondta ma megint, hogy ideje lenne megnősülni, de mondtam neki, hogy már van feleségem a Ninjutsu. :)

 

  Goranga Papa kegyéből, pedig egy szép dolog derült ki, ami ugyan itt volt a szemem előtt, de hát azt ugye a tudatlanság hályoga fedi. Isis és Osiris Osiris az alvilág ura, vagyis ő Jamarája és akkor mi az ő feleségének a nevét keressük. Mert ha nem tévedek, akkor Szombathelyen Jamarája feleségének a szentélyének romjai nyugszanak, már talán időtlen idők óta. Hiszen egykor a védikus kultúra az egész földön jelen volt. Aki tudja ki Jamarája felesége, az írjon!

 

Gyertek ti is el az ünnepre, úgy mondják szép lesz. Én mondjuk 15.-én már a várban osztom a szappant, de az első két nap ott lehetek.

 

Gouranga!