Menü

Jó biznisz


   A múltkori változékony időjárás és a nem várt keresetlen szavaktól való lehangoltság meg tette hatását és el kezdtem köhögni mint egy kutya. Amúgy nem okozott volna gondot, mert ez némi plusz pihenéssel könnyen helyrehozható, csakhogy mivel ketten lakunk a tempiben így nekem is ott kell lennem minden reggel mangalán (4:30), ami szintén nem egy probléma, csak az, hogy edzős, sankirtanos napok után általában 7-8óra alvásra van szüksége a szervezetemnek a teljes regenerálódáshoz. Viszont mostanában ez csak 5órára csökkent, ennek következtében egyre jobban gyengül az immunrendszer meg az állóképesség és a helyzet csak romlik. Úgyhogy ma feküdtem egész nap, meg teáztam.

Herbarbária

  Szóval gondoltam egy nap rehabot csinálok, nehogy hosszabb fetrengés legyen belőle. El is mentem a helyi bio-gyógynövény boltba, ahol vettem kamilla virágzatot, meg csipkebogyót, hogy gyógyteát készítsek belőlük. 660Ft-ot fizettem ezért, amit rengetegnek találtam. Érdeklődtem is, hogy vajon mi végre a magas árfekvés, mire a kedves hölgy mondta, hogy ezek nagyobb kiszerelésűek, mint amilyent szoktam vinni… Meg kaptam mellé még egy táska színes prospektust, szórólapot, újságot stb.  (Végül is nem gondoltam, hogy ezt is kifizettették velem…)

   Most már akkor tudom, hogy mi is a kozmetikumok királynője, milyen jó ha van otthon regenerálókrém homoktövisből, hogy a „napfény"méhviaszos testgyertya mindent meggyógyít, hogy nem kell kifeküdnöm a napra, ha barna akarok lenni, csak elég szednem az új xy-bogyót, ja, és ha nagyobb melleket szeretnék, akkor mivel kell kenegetnem…

  Mindezek megfejeléséül még kaptam egy „Fehér Hangok" magazint is, a legújabb számot, melyből 2000példányt nyomnak és osztanak szét havonta. Ez egy amolyan „Ezos", spirit újság, tele nagy mondásokkal, meg nagy történetekkel. Amik a legjobban tetszettek, azokat idebiggyesztem neked is:

Életbölcsességek

„Két ember között legrövidebb út az egyenes beszéd."

   (Sz.Domonkos)

„Aki mindent pénzért tesz, az előbb utóbb mindent megtesz a pénzért."

   (M.E.von Eschenbach)

„Egy fejletlen országban ne igyál vize! Egy fejlett országban ne vegyél levegőt" 

 (Jonathan Rabon)

  „A könyvre adott pénz látszólag eldobott pénz. Mint a vetőmag…" 

  (Gárdonyi Géza)

„A szabadság határait az igazság szabja meg" 

  (Jules Renard)

 „Csak kétféle ember létezik: az igaz, aki azt hiszi, hogy bűnös; és a bűnös, aki azt hiszi, hogy igaz." 

  (Pascal)

Gouranga!