Menü

Jövő hétfőn irány Nepál


Jövő héten, május másodikán, hétfőn indulok Nepálba egy zarándok útra. Nagyon jó kis csapat gyűlt össze a jelek szerint és a program a két hét alatt rengeteg spirituális és akármilyen másfajta élményt ígér. Valahogy nagyon szeretem a keleti részt, és végre úgy néz ki eljuthatok ahhoz a híres Vaisnava zarándok helyhez, ahol a híres Salagram-silák, Isten “kőben megnyilvánult” formái pihennek. Az út során meglátogatunk több Buddhista szent helyet is, valamint felsétálunk a Himalája olyan részeire, ahová csak nagyon kevés ember jut el.

nepál

Addig meg még biztosítást kell kötnöm, fényképet kell csináltatnom a vízumhoz amit ott helyben készítenek majd el, fogorvoshoz kell mennem (mert miért is ne pár nappal az út előtt tört volna le a fogam.) Aztán ki kell találnom, hogy mit vigyek, meg mit írjak addig ide is, de szerintem két hét blog szünet lesz, hacsak nem tudok majd Nepálban is netezni. :)

Izgulni nem izgulok azt csak nagyon ritkán szoktam, de utazás miatt álltalban sosem. Múltkor mikor Indiában voltam, azt is nagyon kajáztam, pedig előtte sokat akartak paráztatni, hogy ez meg az lesz. De aztán kimentem és első nap otthon éreztem magam, ráadásul onnan végig. Olyannyira, hogy haza sem akartam jönni. De aztán mégis… :) Legbelül valahogy úgy érzem, hogy az elkövetkező két hét nagyon mély nyomokat fog hagyni bennem…