Menü

Kamasutra Vs. Kőkemény pornó, meg miegymáskamaeCsak ámulok és bámulok mivé lesz a világ. Persze minden meg van jövendölve, de mégis elég megrázó dolog tapasztalni, hogy miként válnak valóra a különféle jóslatok…

Szerencsésnek érzem magam, mert tudatosság terén nem a nulláról kellett indulnom, s bár sokáig oktatóm nem volt, csak maga az élet, kicsit másképp sikerült megértenem a világot mint a környezetem. Persze ez feltűnt nekem is és eleinte zavart is a "másságom". Olyannyira, hogy egy időben megpróbáltam átmosni az agyamat, hogy én is úgy tudjak gondolkodni mint a rabszolgák és beálljak a sorba és kifejezetten jó és sikeres állampolgárnak számítsak egy már akkor döglődni látszó rendszerben.

De sehogy sem akart összejönni…

Ahogy elkezdődött…
Annak idején 16 évesen kezdtek el tombolni a hormonjaim. Akkoriban hívtak el Az Utolsó napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházában Ároni papnak és innentől kezdtem el tanítói kurzusokon, oktatásokon részt venni. Sőt ez idő tájt lett édesapám gyülekezet vezető Szombathelyen. Vagyis minden együtt volt.
Sok írást ismertem, tanulmányoztam és igyekeztem azok szerint élni. Sőt mondhatni fanatikusan követtem a 10 parancsolatot annak ellenére, hogy minden más barátom, osztálytársam épp az ellenkező irányba kezdte el nyitogatni a csippáját.

Még általános iskolában az osztályban szünetekben megjelentek az első pornó újságok, amik eleinte csak az újsággyűjtések során felhalmozódott kupacok széttúrásával kerültek tulajdonunkba, de aztán az érettebb nebulók lassan behozták apa elcsent magazinjait is. Persze nekem akkor még semmit nem jelentettek ezek, nem úgy mint néhány korábban érő nagyobb fiúnak.

Szóval mire 16 lettem és elhívtak papnak nekem is elkezdtek tombolni odabent a faj fenttartó ösztönök, amikről tudtam, hogy nem kedvezőek, hiszen elterelik a figyelmet Istenről. Illetve mivel csak annyit tudtam az egyház ifjusági kiadványaiból, hogy Isten szemében bűn a pornográfia, a  maszturbáció (Azt se tudtam mit jelent ez a szó…), a lányok fogdosása, simogatása és egy „Mormonkönyvnyi” távolságnál jobbani megközelítése, így persze csikorgattam a fogaimat, de némi önkontrollal sikerült ezeken felül emelkednem és tartanom tovább a 10 parancsolatot… (Na jó akkor még nem tudtam, hogy a Ne ölj az azt jelenti, hogy ninjcs hús sem, szóval csak 9-et)
Aztán persze a tomboló hormonok és az ismeretlen utáni vágy egyre csak vissza és vissza kúszott elmémbe és lépten nyomon szexuális fantáziáláson kaptam magam, vagyis elbuktam az egyik nagyon fontos parancsolatot, mely talán a legnehezebb mind közül: A gondolataink tisztán tartása.
Szörnyű bűntudat gyötört akkoriban, hogy bár a test késztetésén felül bírok meggyőződésből emelkedni, de a gondolatok szintjén lépten nyomon elbukom. Ráadásul problémámon senki sem tudott segíteni, hiszen az ifjúsági táborokban is ellentétes információkat kaptam a különféle egyházi előadóktól ebben a témában.
Ilyen problémákkal küzdöttem akkoriban és elgondolkodtam, hogy vajon ha én Isten elhívott szolgája, aki törekszik az erényes életre ilyen gondokkal küzködik, vajon mi járhat a többi ember fejében…

Egy szép napon aztán mivel nem részesültem a megfelelő oktatásban, sőt azt sulykolták belém, hogy teljesen természetes, hogy az embernek magömlése van, sőt a magömlés kell, meg jó, meg ez a természetes, túl estem én is az első efféle testi hívságon. Bár senki sem tudott róla, azóta sem éreztem olyan szégyent mint akkor ott. Csak ültem a szobámban és próbáltam egy megfelelő Bibliai idézetet találni, de csupa olyan ugrott be, ahol ez a dolog tiltva vagyon.

Aztán ez még megismétlődött párszor és a szégyen csak egyre múlt, és egy idő, meg néhány beszélgetés után más felnőttekkel, meg a média áldásos tevékenységének hála szép lassan megszoktam, hogy ez bizony van és az élet része. Persze a nőkkel még ekkor is tartottam a távolságot, egészen 21 éves koromig…

Na de ne szaladjunk így a dolgok elé.

18 lehettem, mikor történt az az eset édesapám és a gyülekezet között, mikor is én is úgy döntöttem, hogy nem kívánok tovább szoros kapcsolatot fent tartani az „Egyetlen Igaz Egyházzal”. Eddigre már több szerelemes levelet is a kukába hajítottam, hiszen azt gondoltam, hogy ha esküvőig úgy sem lehet semmi, akkor minek bármit is előtte? Mivel tiszta és tartózkodó életet éltem, semmi kábító-mámorító szer, semmi szerencsejáték (sajnos hús az volt) de már csak ezen néhány szabály követésével más kisugárzásom lett mint a hétköznapi embereknek, akik mindent megtesznek amit az emberek alkotta törvények megengednek. (Meg még azt is amit nem) Így azt hiszem nem is volt olyan cimborám akinek a barátnője ne próbált volna meg kikezdeni velem.


Szóval némi gyári rabszolgaság után katonának álltam, ahol sikerült eddigi erényeimet tökéletesen hétköznapivá degradálnom. Elkezdtem inni, cigizni, meg bulizni. Persze a sok éves megszokás és a másféle neveltetés valahogy nem engedte, hogy ekkor még komolyabban csajozgassak, de szép lassan elindultam a degradálódás irányába.
Aztán mire kimehettem volna Koszovóba (Mert igazából ezért álltam katonának) és igazából nem vittek mert 1 hét híján nem volt meg a kötelező fél éves szerződéses szolgálatom, addigra rájöttem, hogy a Magyar Honvédség egy nagyon nagy gagyi dolog. Úgy gondoltam, hogy akkor kimennék a Francia idegen légióba és miután felmondtam a seregnél el kezdtem kőkeményen edzeni, hogy felvegyenek, de aztán összetalálkoztam egy új cimborával, akit kirúgtak onnan verekedésért és visszajött. Ő lebeszélt ez irányú szándékaimról és inkább nyomott, hogy kezdjek el gyúrni, meg táncolni vele, mert jár ki vetkőzni nőknek Ausztriába és igazából egy rendes műsorhoz keres még embereket.

Eddigre már túl voltam néhány pornó filmen meg jó pár magömlésen, viszont mivel ezek a dolgok voltak csupán a meghatározók ebben az életemben ebben a témában, és mivel eddigre már megvalósítottam, hogy minden embert csak a szex utáni elnyomhatatlan vágy mozgat, így valóban logikusnak tűnt, hogy úgy is jó vagyok a nőknél, meg úgy is szeretek táncolni, meg úgy se akarok gyárban rabszolgáskodni, miért is nem próbálnám ki…

Szóval gyúrni kezdtem, meg táncolni odakint. Persze mivel egész másféle neveltetésben részesültem rettenetesen izgultam fellépés előtt, amit eleinte alkohollal tüntettem el, majd szép lassan átálltam a fűre és egyéb natúr drogokra. Majd ahogy egyre nagyobb lettem a cuccoktól, meg egyre több műsorral voltam a hátam mögött és egyre jobban belecsúsztam az éjszakába, úgy vált életem meghatározó részévé és egyetlen értelmévé a mindennapi drogos kábulatban átélt orgazmus. Az évek folyamán odáig fajulva, hogy már egy nő nem is volt elég és kettesével hordtam őket ágyba. De valahogy sosem voltam elégedett és mikor már annyit csináltam, hogy csak jeges zacskóval bírtam a kínokat amit a kizsigerelt nemi-szervem okozott, akkor elkezdtek bennem megfogalmazódni olyan gondolatok, hogy lehet, még sem ez a helyes út…

Ekkoriban már a Ninjutsun keresztül el kezdtem foglalkozni a keleti filozófiákkal, de úgy valójában semmi érdemi megértés nem történt, csak odáig jutottam, hogy bármit csinálsz azt csináld a maximumon, a tőled telhető legjobb módon és mivel így éltem, így álltam hozzá a szexhez is.

A tökéletes szexpartner

A rengeteg pornó film amin ekkor már túl voltam elhitette velem, hogy a nemi aktus az egy mennyire fantasztikus és tökéletes dolog. Sokat ábrándoztam arról, hogy olyan kalandokban legyen részem, mint amilyen a pornófilmekben a pornósztároknak. Ez volt az egyetlen vágyam, életem egyetlen mozgató rugója, hogy megtaláljam a tökéletes szexpartnert, akivel akkor és ott, ahol csak akarom és mindig úgy mozdul, úgy hajlik, úgy fordul, abban a ritmusban, hogy az mindkettőnk számára tökéletes legyen… De mehettem ágyba akárhány lánnyal, egyik sem volt olyan. Az egyik nem tudta úgy mozgatni a fenekét, a másiknak nem volt elég szép a melle, a harmadik elsírta magát közben, a negyedik harapott, az ötödik csak simán béna volt stb. Odáig fajult a helyzet, hogy a folytonos csalódások következtében már nagyon válogatós lettem és csak olyan nőkkel mentem el akik legalább táncolni tudtak, hogy hátha majd akkor velük…

Tökéletesnek tűnő hazugság
De rá kellett jönnöm, hogy a pornófilm nem a valóság és az ottani aktusok csak megrendezett hazugságok. Nem véletlenül hívják pornó színésznek a szereplőit, hiszen egy egész stáb forgatja ezeket a filmeket, hogy akkora nagy dolognak tűnjön ami a filmen történik és sok-sok ember gondolja azt, hogy ez az élet és sok-sok ember keresse az efféle hatalmas hazugságot az életben ahelyett, hogy megtanulna tisztességesen hozzá állni embertársaihoz…
Szóval eddigre már elkezdtem árulni is a drogokat, meg minden nap szét voltam csúszva és „jobbnál jobb” nők lehettek volna meg. A nagy keresésem odáig csiszolódott, hogy egy idő után már el sem kellett vinnem egy lányt, mert láttam rajta, hogy mit meg hogyan csinálna, így már előtte kiábrándultam belőle.

A karma törvénye
Aztán a sok nemi életnek meg lett a vissza hatása és egy élveboncolásos heresérv műtét keretein belül, megfizettem minden látszat élvezetért amit testem egy bizonyos darabjával értem el… "Bármennyire is élvezz egy dolgot ugyan annyira fogsz szenvedni is tőle"

Aztán persze folytattam ahol abbahagytam, egészen addig míg meg nem ismerkedtem a Krisnásokkal. Akkor kezdett el megérinteni egy másfajta életszemlélet, amit például ők képviselnek. Hirtelen sok képkocka a helyére került, mint a nemi élet is, mint nem élvezeti cikk, hanem a gyereknemzés eszköze…

A mag visszatartása
Aztán tovább kutakodtam-e  témában, és találtam olyan harcművészeti ágakat, ahol vissza tartották a magjukat a harcosok, hogy így legyenek még erősebbek és még ellenállóbbak, hiszen a mag magában hordozza az életet. A védikus írások úgy mondják, hogy egy csepp mag létrehozásához, 36 csepp vérre van szüksége a szervezetnek és ez az örökítő anyag ha megtanulja az ember kontrolálni, vagyis visszatartani, akkor a gerinccsatornán keresztül felszivárog az agyba, ahol agyszövet lesz belőle. Vannak olyan állások, Kamaek, amik kifelyezetten azt az izmot erősítik, amivel vissza lehet tartani a magömlést…
Régen ezért éltek olyan sokáig azok a híres bölcsek, illetve a sokáig élő bölcsek ezért voltak olyan intelligensek, mert nem lőtték el minden nap a magjukat, hanem egész egyszerűen visszatartották őket és így elkerülte őket a szkerózis multiplex, meg az alczheimer kór is.

Biztos te is láttál már
A nemi élettől a férfiak az intelligenciájukat, a nők pedig a szépségüket veszítik el. Biztos láttál már te is nem egy olyan fiút, vagy lányt akire ránéztél és láttad rajt, hogy nagyon kiélt feje van. Mikor kórházban voltam, 20 voltam és 30-nak néztek. Most, hogy igyekszem kontrollálni ezt a késztetést, 28 vagyok és 20-nak néznek… (Na jó, ha megborotválkozom.:)

Meg biztos láttál már olyan idős házaspárt, ahol a rendkívül csúnya öregasszony, csak úgy pörög, a mellett e épp hogy döcögő papi mellet, aki egyedül már a dolgát sem tudja elvégezni. Manapság ilyen nagyon  sok van. Mindez csupán annak az eredménye, hogy a nő egész életét kiszipolyozta papit, akinek ettől elveszett az intelligenciája, vagyis átment a nőbe, aki meg megfelelő oktatás és tudás hilyán bizony nem arra használta amire az való lett volna…
 
A Házasságtörésről…
Nagyon sok olyan esetet látok, mikor valaki elhagyja a feleségét, vagy a férjét egy másik férfiért, vagy nőért abban a reményben, hogy vele majd más lesz az ágyban. De igazából ez csak egy hazugság, mert a pornófilmek tökéletes aktusai az életben nem léteznek, vagy maximum csak egyszer-egyszer következhetnek be férfi és nő között… Persze erre mondhatja néhány szexmániás azt, hogy márpedig létezik és ő megtalálta és így meg úgy nekem nem volt szerencsém, de ez igazából csak önámítás.
Az emberek álmodoznak arról, hogy ilyen meg olyan jó lesz és amikor nem lesz ilyen, meg olyan jó, akkor a másikban keresik a hibát és elhagyják, hogy valaki mást keressenek, akivel persze ugyan úgy csalódni fognak…

A gyermeknemzés művészete
Mert a nemi élet nem arra van, hogy minden nap, minden héten, vagy minden hónapban élvezzük, hanem arra, hogy a megfelelő gyermekeket hozzuk vele a világra. Ez a természetes. Ha valaki nemi életet él, akkor abból gyerekének kell születnie. Ha már valamit trükközik, hogy nem legyen gyereke, akkor az természetellenes…
A gyerek pedig olyan lesz, amilyen a szülők tudata a nemzés pillanatában. Ezért persze mivel manapság elhitették a népekkel a rengeteg mindenhonnan ömlő pornóval, hogy ez bizony egy hétköznapi dolog, amiből néha véletlenül gyerek lesz, így a mai gyerekek többsége igazából véletlenül születő hülyegyerek, mert apa is meg anya is olyan készen szexeltek egyszer, hogy elfelejtettek fogamzás gátlót használni…

Kamasutra
Sokan mikor erről a témáról beszélek nekik, előjönnek a kamasutrával, hogy az is indiai, meg az is egy ősi szentírás, és erre azt kell mondanom, hogy így is van. De ez nem az élvezetről szól, hanem arról, hogy miként, hogyan tudsz megfelelő gyerekeket a világra hozni. Persze a kéjes emberek már kiforgatták ezt a könyvet is és csak a képeket terjesztik a saját spekulációikkal hozzá, de a kamasutra igazából nem más, mint egy gyűjtemény, hogy hogyan kell a megfelelő tudattal rendelkező gyereket a világra hozni. Régen egyébként úgy csajoztam, hogy én írtam a kamasutra második részét, de ekkoriban még nekem sem jelentett többet ez a könyv, mint különféle szexuális pozitúrák gyűjteményét.

Szóval ennek a helyzetnek a következménye képpen ma már odáig degradálódott a világ, hogy a fiúk és a lányok pornó filmekből ismerik meg az ellenkező nemet, mivel nincs konkrét oktatás arra, hogy miként kell viselkednie egy lánynak és egy fiúnak egymással és az ellenkező nemmel egyaránt. Így manapság már divat prostituáltnak lenni. A fiatalok között a szüzesség nem számít erénynek, hanem épp ellenkezőleg gondolnak rá. És mindezt direktbe támogatja ez az oktatási rendszer, ahol maguk a tanárok a legpervezebb állatok (tisztelet természetesen a kivételnek) Sosem felejtem el az irodalom tanáromat aki minden órán miniszoknyában ráült a szék lábára és képes volt azon hintázni egész órán át. Már akkor agyon akartam verni, de aztán az élet jobban megbüntette.

Felvetődik bennem a kérdés, csak a magam példájából kiindulva, hogy egy férfi ember, aki pornófilmekből ismeri meg a nőket, ez az a dolog amit lát bennük, valaha képes lesz-e emberként tekinteni a másik nemre, vagy örökké csak a kiéhezett prostit fogja látni bennük? Mert manapság a fiatalok nagy része bizony ugyan ebben a cipőben jár. A nők meg alkalmazkodnak és igyekeznek megtenni, hogy megfeleljenek ennek az ideálnak. Vajon milyen társadalom lesz az, milyen tagokkal, ahol az erény és az erkölcs efféle normákon alapszik?
Jelenleg…
Most már ez a 6.év, hogy ismerem és gyakorlom a vallásos életet. Ezen idő alatt egyszer sem voltam nővel és igyekeztem minden kétes kimenetelű lehetőség elől elhajolni, mivel nem akarok újra és újra ugyan abba a csapdába sétálni.
Mert ha már egy nő mindent megmutatott, akkor jön kettő és amikor már kettő sem tud semmi újat mutatni akkor három és így tovább egészen a végtelenségig.

De az emberi élet ennél sokkal drágább és kár ilyen dolgokra pazarolni. Persze hazudnék ha azt mondanám, hogy azóta soha egyetlen egyszer sem jutott az eszembe, vagy nem jut eszembe már soha a nemi élet. De igazából annyi minden jut eszünkbe nap mint nap és igazából mi magunk döntjük el, hogy ezen sok dolog közül min kezdünk el meditálni és melyik gondolatunknak, vágyunknak adunk energiát azzal, hogy azon gondolkodunk…
Persze ez egy nagyon nehéz dolog, hogy ne ezt válasszuk. de nem lehetetlen…
Szerencsére ha erősen vágyunk rá, akkor kaphatunk lehetőséget, hogy felé emelkedjünk ennek a dolognak, méghozzá a Hare Krisna mahamantra éneklésén keresztül. Mert Isten szent neveinek éneklése az egyetlen dolog ami valóban képes megtisztítani szívünket az anyagi vágyaktól, melyek közül a nemi késztetés a legjelentősebb. És akkor lesz lehetőségünk arra, hogy ne csak az érzékeink kielégítéséül szolgáló eszközként tekintsünk egymásra, hanem emberi lényként.

Magyarországon a házasságok 70%-a bomlik fel egy évvel az esküvő után. És mindennek a felfogásnak és hozzá állásnak nagy szerepe van ebben. De nem a szex a szeretet legmagasabb szintje, hiszen elmúlik minden aktus és csupán néhány pillanat minden orgazmus. Ezek a dolgok és pillanatnyi érzések nem képesek kielégíteni a lelket múlandóságuk végett, mivel a lélek az örök, soha el nem múló boldogságra vagyik és azt keresi. Csak míg rossz helyen teszi ezt, addig örökké csalódnia kell…

"A harcművészet az, hogy legyőzzük a saját vágyainkat, korlátainkat"
Gouranga