Menü

Kamón-Kamón


 A kávé illata

  Akkor itt ülök a körtéri mozi-kávézóban, ahol lehet netezni… Pár napra feljöttem Sensimhez, hogy ismét feltöltődjek a Ninjutsu álltala nyújtott eszenciájával és lám sikerült. Szóval az elmúlt időben elég sokféle Ninkával találkoztam, akik saját bevallásuk szerint mind a Ninpo útját járják. Elégé megsínylette a lelkesedésem ezeket a találkozásokat, de Gyuri senseinek csupán egyetlen, ráadásul kezdő tréningen sikerült ismét mindezt egyszerűen elsöpörnie az UTAMból… :) Köszi neked kedves Sensei ha ide tévednél valamikor. :)

   És hogy miképp kerültem ide, az egy kissé kacifántos történet, de az a lényege, hogy bekérezkedtem a Pesti templomunkba, ahol azóta nem laktam mióta eltanácsoltak. Megkértem a bhaktákat, had osszak könyvet Dayal Nitay Vijaya Gourangának, míg feljövök tréningezni-. Sikerült is lebeszélni, csak egy dolog lett bonyolult, hogy leülhessek egy számítógép elé és onnét írjam mindezeket meg. Mert ilyen aláírás, meg olyan engedély kellett volna ettől meg attól…

  Szóval most kellemes Jazzos alapokon nyugvó latin zenét hallgatok egy enyhén kávéillatú helyen, ahol potom fogyasztás fejében korlátlanul használhatnám a netet. De nem teszem :) , mert megyek  inkább osztani Srila Prabhupáda könyveit… :) (Bár ezt a napot már elégé el spaceoltam)

  Aztán a tervek szerint edzés előtt felmászok a Gellért hegy tetejére, ami mellett a minap véletlenül elmentem, (Mert eltévedtem kicsit a tréning helyét illetően kedden… ) és felmerült ez az ötlet bennem.

PÁda-Yátra 

   Végül de nem utolsó sorban azt hiszem most ismét átkapcsol a blog Missziós üzemmódba, mert holnap indul a Páda-Yátra és ott bizony akadozik majd az internet. (Lásd tavaly…)

  Gyere el te is, mert hosszú ideig valószínüleg ez lesz az utolsó ilyen a környéken…

Ha én zászló volnék 

   Amúgy meg elkészült a 2007-es zászló a pádayátrára, amit a Jagganátha-Puriban zsákmányolt négy kis zászlóból készítettem az Úr kegyéből. Én csak a 3-az egyben kifelyezést használnám rá, mivel 3-féle üzemmódban lehet velük ugrabugrálni az Úr dicsőségére.

1.Alap       2.Dupla    3.Jedi Knight:)

  Akkor remélem találkozunkés együtt fogjuk énekelni Isten szent neveit:

Hare Krisna Hare Krisna

Krisna Krisna Hare Hare

Hare Ráma Hare Ráma

Ráma Ráma Hare Hare

GOURANGA!