Menü

Karácsonyi ajándék harciszerzitől


 

Szeretnél végre valami olyan ajándékot Adni/Kapni Karácsonyra, aminek örkre szóló értelme van?


Gondolom nem kell mondanom, hogy miért álltam Krisnásnak. Gondolom ha itt körülnézel a blogon, akkor van itt erről pár bejegyzés. Szám szerint 1250. Gondolom nem kell bemutatnom neked Srila Prabhupáda könyveit sem, hiszen ha ide találtál már, akkor nagy valószínűség szerint van neked is belőle, legalább egy, vagy akár több is valahol ott a polcodon, amit kaptál az utcán, egy parkolóban, vagy bárhol máshol, esetleg ajándékba valakitől. Gondolom ismered azokat a tevékenységeinket amiket itt végzünk Magyarországon azért, hogy szebbé és jobbá tegyük a világot.

1.) Vagyis ugye osztunk ételt a Blahán, és valóban segítünk rá szoruló embereken, igazi kézzel fogható megoldást nyújtva ezzel egy komoly problémára, mely évről évre nagyobb létszámú embertársunkat érint.

2.) Építünk egy Bio farmot, ahol igyekszünk az önellátásra törekedni, de rengeteg dolog van amit már elfelejtettünk és ezért sokat kell kísérleteznünk különféle hatékonyan működő megoldásokért.

3.) Aztán biztos tudod, hogy a lélekről szóló tudás átadása az egyik fő küldetésünk, amik a könyveinkben, illetve Srila Prabhupáda könyveiben vannak lejegyezve.

4.) Valamint küzdünk az erőszak a kábító szerek ellen. (Erről még nem csináltunk oldalt. :)

 

Ezek a “projektek”, illetve tevékenységek általában azokból az adományokból működnek, amivel te is szoktad segíteni a munkánkat, mikor találkozol egy Krisnással, vagy mikor nekünk adod az adód egy százalékát.

Most viszont itt egy különleges Karácsonyi lehetőség, hogy mindezt ne csak te tudd, hanem megoszthasd a barátaiddal, vagyis ismerőseiddel is.

Vagyis összeállítottam 5 csomagot, amikkel segítheted, támogathatod ezeket a programjainkat, valamint hozzájuthatsz olyan karácsonyi ajándékokhoz, amikkel nem csak meglepheted, de örök lelki eredményekhez segítheted szeretteidet.

 

Srimad Bhágavatam szett

50 000 Ft

Itt volna a Srimad Bhágavatam szett az első ajándék, ami 12 egyenként legalább 700 oldalas, keménykötéses könyvet tartalmaz, + egy ajándék Krisna könyvet, ami Sri Krisna az Istenség legfelsőbb személyisége kedvteléseiről szól.A Srimad-Bhágavatam az egyik legösszefoglalóbb mű, mely a védikus irodalom része. Tartalmazza az Univerzum, a Teremtés, meg minden más leírását is. Azt mondják, hogy amiről nem írnak a Srimad Bhágavatamban, az nem is létezik…

Ezért a kincsért, mely minden könyvtár éke, legalább 50000 Ft adománnyal kell támogatnod a missziónkat.

 

10 000Ft

Aztán itt van a tavaly megjelnt Mahábhárata nevű Ősi indiai eposz keménykötéses kiadásban, mely 1100 oldalon meséli el a Bhagavad Gita elmondása előtti és utáni időszakot. Az egyik legdurvább regény amit életemben olvastam, rengeteg mély, lelki tartalmú, tanulságos történettel. Ennek az eredetileg 10000 versből álló műnek az egyetlen egy fejezete a Bhagavad-Gita, melyet szintén egy gyönyörű keménykötéses változatban küldök el neked, ha minimum 10000 Ft-tal támogatod a missziónkat.

 

 

 

2 Bhagavad-Gita és egy Prabhupáda könyv8000 Ft

Egy gyönyörű, kiváló minőségű papírra nyomtatott keménykötéses Bhagavad-gita, mely az eredeti Sanskrit szöveget is tartalmazza, egy Biblia méretű fehér színű kis “Zseb Gitával”, plusz egy Példány Srila Prabhupáda életéről szóló puhakötéses könyv, ami minimum 8000 Ft adománynál megy Neked.

 

 

 

 

 

Brihad Bhágavatamrita6000 Ft

A Brihad Bhágavatamrita Magyarnyelvű változata egy néhány nappal ezelőtt megjelent remekmű, melyet Srila Sanátana Gosvámi írt. 950 oldalas keménykötéses kiadvány, tömény lelki tudással, csak haladóknak.

Ez a könyv nem hiányozhat egyetlen gyűjtő könyvtárából sem.Ahhoz, hogy hozzá jussál, legalább 6000 Ft-tal kell támogatnod a missziónkat.

 

 

 

Srila Prabhupáda életeÚton önmagunk felé

5000Ft

Srila Prabhupáda életéről szóló könyv, a boldogság kulcsát tárja elénk. Példaértékű tetteivel, és kalandos történetekkel, megható módon ragadja magával az olvasót egy modern kori szent mindennapjaiba betekintést nyújtva. A puhakötéses verzióból ebben a csomagban 3 példány van, ugyan úgy, mint az úton önmagunk felé című könyvéből, mely Rólad szól. A hat könyvet akkor adom, ha minimum 5000Ft-tal támogatos a küldetésünket.

+Ajándék minden csomaghoz

Krisnás Dvd-k

(amíg a készlet tart)

Minden csomag mellé 3 DVD-t adok ajándékba, melyek szintén most jelentek meg nem olyan régen. Az egyik a méltán nagyhírű Krisna-völgyi búcsúról szól, a másik a nem olyan ismert, de mégis csak különleges Krisna-völgyi Arató fesztiválról, a Harmadik pedig a legnépszerűbb ünnepünkről a Rátha-yátra Szekérfesztivált mutatja be. (És akkor titkoban elárulom, hogy az egyiken van egy Bhajan is ahol a barátaimmal énekelünk)

Hogyan kapom meg?

Ha Budapestre rendeled, akkor személyesen viszem el neked ahová csak akarod, ha Budapesten kívülre valahová, akkor pedig postán küldöm el (Ha nincs más ötleted) Ebben az esetben természetesen a posta költségeket is bele kell számolnod.

Hogyan rendelhetek?

Hívd a Forró drótot éjjel nappal bármikor, de a legjobb ha most azonnal, mert a rendelések csak a készlet erejéig tartanak. Ezen a számon én vagyok elérhető:

Mit csináljak, ha tetszik az ajánlat?

Hívd most!!!

HarciszerziForródrót:
06-30-512-06-37

(nonstop, éjjel nappal be vagyok kapcsolva)