Menü

Karácsonyi navaratna akció harciszerzinél


Mivel egész évben annyian kerestetek Nawaratna ügyben, gondoltam akkor megint karácsonykor adok időt az ügynek. Szóval az elkövetkező pár hétben ha szeretnél valódi Nawaratna védikus medált, ami egy asztrológiai különlegesség és megvéd a rossz bolygó állásoktól, akkor most itt a lehetőség.

Eredeti Navaratna Akció 2010 karácsony

Karácsonyi Navaratna akció a harciszerzin!

Van ez a Védikus Asztrológiai medál amit hordok 2006 -óta. Navaratnának nevezik és több ezer éve használják az emberiség. Igazából csak egy-egy napot nem volt rajtam, mikor a pánt amivel a felkaromhoz rögzül cserére szorult. De amúgy folyamatosan velem van és igazából eszembe se jutott, hogy levegyem. Erről az asztrológiai medálról már sokat írtam, hogy mennyire áldásos hatásai vannak a 9 bolygó 9 ékkövének. Teljes mértékben energetizál, segít a tudatosabb létben, valamint nagy mértékben tompítja a különféle asztrológia együttállások negatív hatásait, de a pozitívakat pedig felerősíti. Vagyis sok minden történt velem azóta mióta hordom, de igazából mindig minden sokkal jobbra fordult az életemben, mint amilyen volt előtte.

Ha jobban is utána olvasnál itt nálam itt egy pár link:

Mi az a Navaratna?

Milyen drágakövek vannak az ékszerben és milyen hatása van ezeknek?

Melyik a 9 bolygó, melyek pozitív asztrológiai hatását felerősíti a navaratna?

Mi az a védikus asztrológia?

Karácsonyi akció:

A karácsonyi akció keretein belül, most sokkal kedvezőbb áron hozzájuthatsz itt a harciszerzi blogon, valódi Navaratna ékszer  készítő mesterek munkáihoz:

Ezüst chakra navaratna medálarany lótusz navaratna kavacsa akciósan

Aranyozott Lótusz virág navaratna medálAranyozott Chakra navaratna medál

 

+Ajándék

Ha most a karácsonyi akció keretein belül rendeled meg a Navaratnádat, vagy valakinek ajándékba, akkor el küldöm neked a Védikus Asztrológia c. könyvet pdf-ben. Ebben a könyvben rengeteg érdekes információ és meglátás van leírva a védikus Asztrológia elveiről és működéséről, múltról és jövőről, valamint bolygókról és személyiségtípusokról. Valamint fény derülhet számodra is (úgy mint nekem) hogy akkor mi is a különbség a nyugati és az ősi, tradicionális Védikus Asztrológia között

Honnan tudok még infót szerezni?

írj emilt: harciszerzi@gmail.com

hívj fel: +36-70-61-4444-9

Szeretnék rendelni:


Név: *
Email: *
telefon: *
Varos: *
iranyitoszam: *
cim: *
ezt a navaratat szeretnem: *
ennyi darabot kerek: *
megjegyzes reszletek:

Hogyan érkezik a medál hozzám?

Ha nem a Fővárosban:

A medál postával megy, abban tutira megbízok, és körülbelül 1hét, de max 2 alatt jutnak el az országban bárhová Hozzád.

Budapesten:

Ha Pesten mozogsz, a Bhaktikutir életmód központban tudod átvenni minden hétköznap 10:22:00-ig, a megrendelést követő pár nap múlva.

Hogyan rendelek és fizetek?

Nem kell mást tenned, mint kitölteni a fenti kis űrlapot az adataiddal, és akkor én meg küldöm neked a talizmánokat. A fizetés postai utánvéttel történik, vagy személyes találkozó esetén a helyszínen.

Van Garancia?

A medálokra 1 év garanciát vállalok, de vállalhatnék persze életfogytiglan tartót is, viszont az meg hogyan nézne már ki. :)  Szóval ha szétesik, vagy kipotyog, amit elképzelhetetlennek tartok mert én gyűröm az enyémet éjjel nappal. Akkor ezt jelzed nekem szintén emilben, vagy telefonon, hiszen a kontaktnál azt is meghagytam, elküldöd az összes alkatrészt, és már ki is cserélem…

Mások véleménye:

Kedves harciszerzi!

Nagyon köszönöm a medálokat. Most már van az egész családnak és mindannyian részesülünk az áldásaiban. Valahogy úgy érzem, mintha a sok áldásos hatás mellett könnyebben mennének a konfliktus kezelések is. Főleg a gyerekek nyugodtabbak.

szeretettel: Usztics család

Jajj, Ádám nem gondoltam volna, hogy ilyen tényleg létezik. Annyira örülök, hogy megtaláltam a blogodat, meg olvashatom minden nap, meg a tudatos tanfolyamot is, és hát akkor ahogy a  múltkor elküldted nekem a Navaratnát, hirtelen megváltozott körülöttem minden. Sokkal jobban összejönnek a dolgaim és az emberekre is máshogy nézek.

puszi: Kolozsi Annamari

Kisordaska!

Kételkedve fogadtam a hókuszpókusz nyakláncod. De az írásaidat olvasva olyan embernek ismertelek meg így látatlanba is, aki csak nem hordana össze ennyi ezotérikus hablatyot, ha az nem lenne úgy. Csak a kitartó blogolásod és őszinte gondolataid miatt kíváncsiságból rendeltem egy Arany Lótuszt tőled egy éve. És hát működik. Úgyhogy hálás köszönet

webbarátod: Sentinell

Boldog karácsonyt és szerencsés hátralévő életet kívánok neked!


Rendelj most, hogy oda érjen szentestéig,

meghogy jusson neked is, mert fogy a készlet!


Vagy tudj meg többet a Navaratnáról:

Mi az a Navaratna?

Milyen drágakövek vannak az ékszerben és milyen hatása van ezeknek?

Melyik a 9 bolygó, melyek pozitív asztrológiai hatását felerősíti a navaratna?

Mi az a védikus asztrológia?


Sajnos Elfogytak (Jövő évben talán lesz újra):

Ezüst yantra

Ezüst lótusz szirom navaratna medál

aranyozott Yantra navaratna medál