Menü

Kegy DAY


Ides Húgom

   Tegnap kedves húgom kiírta iwiwen az üzenőre, hogy öreg és beteg volt a kedvenc aranyhörcsöge és elvitte állatorvoshoz, aki javasolta, hogy altassák el, hogy ne szenvedjen tovább. Szóval megtette és kinyíratta, utána meg írja, hogy milyen szomorú. Írtam neki, hogy

   Kedves húgom!
Szerintem magától is kimúlt volna szegény pára, nem kellett volna a gyilkosság terhével súlyosbítanod sorsod!
Szerető bátyád:)

Erre vissza írta, hogy:

   Kedves Bátyám!
Szegény Pára csak rosszabbul érezte volna magát ugyanis beteg volt
én pedig nem bírtam nézni szenvedéseit, ezért elvittem doktorbácsihoz, hogy segítsen rajta!!!És ő ezt javasolta, látva betegsége fokát!
Egyébként köszönöm építő jellegű hozzászólásodat!!!
( NEM megettem, csak segítettek rajta!)A döglött ló meg csak alszik!
Ennyi!
Csókol Húgod: Kata
( Tanító néni leszek, hétfőn megyek a BDF-re!)
 

Most nem tudom, hogy lassan vénülő szüleim sorsa végett aggódjak-e jobban, vagy a jövő nemzedékéért… (És ez egy cseppet sem vicces…, főleg, hogy nem ő az egyetlen aki így gondolkodik…)

 

A mester

    Itt van SyámaBihari prabhu Egerben, Srila Sivarama swami személyes szolgája, aki amúgy innét került mellé még nem olyan régen és akitől oly sok ízt kaphattam a könyvosztásra. A mai napot az ő kegyének tudom be egy az egybe. (Most megyek még meg masszírozni a hátát, hátha fejlődhetek egy kicsit a lelki életben is…)

Gyöngyös

   Ma ismét Gyöngyösön portyáztam ahol rengeteget tanulhattam az utca emberétől.

Kamera Lady

   Mindenki jó fej volt, még azok is akik pattintottak, mosolyogva tették és nyugtázták, hogy legközelebb…    Csak egy nőt sikerült kibuktatnom, de őt komolyabban.

   Tágra nyílt szemekkel figyelte a kocsiból a parkolóból, ahogy tevékenykedem és hátam-közepén éreztem szúrós pillantását, mikor megszólított, hogy hát én ezt meg hogy merészelem csinálni az emberekkel.  ;Kérdeztem tőle, hogy mit?

   –Hogy átverem őket és elveszem a pénzüket.

   –Csak adok nekik lehetőséget, hogy vissza adjanak Istennek mindabból valamit, amit Ő adott nekik.  ;Nem tudta hová tenni kedves hanghordozásom és végleg kibukott, hogy én csak egy szélhámos vagyok és felvesz kamerára, meg hívja a rendőrséget. ;Mondtam neki, hogy -Csak rajta.

   Elég vicces szituációk keletkeztek, ahogyan folytattam az emberek meg-megállítgatását, akik Krisna kegyéből most még pozitívabbak lettek mint addig egész nap. Majdnem mindenki megállt és nagyon szeretett bennünket, meg azt amit csinálunk. Így mikor bele-bele mosolyogtattam őket a telefonjának kamerájával körülöttem ugrabugráló hölgy felvételébe, akkor aztán majdnem felrobbant.  :)

   Végül vissza ült a kocsiba és ott dúlt fúlt tovább magában, mert az urát várta. Oda mentem hozzá és leguggoltam mellé a nyitott ablakhoz, azt gondolván,  át ment neki valami és belátja,  az embereket egyáltalán nem zavarja amit csinálok, majd megkérdeztem ,hogy hisz-e Istenben. Erre végleg elfogyott a cérnája és fennakadt tekintettel vicsorogva mondta, hogy …

    -Nem baj. ;mondtam neki.

    -Én azért szeretlek téged.  :)

Dojo

   És ha már ott voltam, persze benéztem egy jóiramú tréningre is, ahol megbeszélgettük a hétvégén leendő szeminárium részleteit, amit Shihan Pedro Fleitas Gonzalez (15dan) fog tartani "Kugyo Happo Biken" címmel, amiről fogalmam sincs, hogy mit jelent, de jövő hétre talán már kicsit okosabb leszek… 

  „Az Istenség Legfelsőbb személyiségének jóváhagyása nélkül, még egy fűszál sem mozdulhat!”

Rádhe-Rádhe!