Menü

Kelkó Tamás fejvadászt ajánlom mindenkinek.


Már egy ideje olvasgatom Kelkó Tamás Blogját. Ő egy fejvadász. Vagyis olyan ember, aki azzal foglalkozik, hogy segít megfelelő alkalmazottakat, embereket találni cégeknek. Egy konferencián hallgattam meg először a mondanóját, addig nem is hallottam róla. Azóta viszont igyekszem követni az anyagait, mert nagyon jók. Persze van még jó pár ember akiknek rendszeresen követem a tevékenységét a neten és nagyon hasznosak meg minden, még sem született belőle egy ajánlás eddig.

fejvadász.

Kelkó-nak is azért ajánlanám most a blogját, mert bár minden cikkét érdemes végignézni, elolvasni, amit ma lőtt fel a netre, az egy igazi gyöngyszem. Ő egy fejvadász, de egyre inkább szólnak a cikkek arról, hogy igazából sosem az emberekkel van a gond, hanem a nem megfelelő vezetéssel. Vagyis gondolom mivel ő fejvadász, ezért megfelelő vezetőket is szokott keresni különböző területekre. De nem is tépném tovább a szót.

Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek Kelkó Tamás Blogját, honlapját, tréningjeit, főleg ezt a bejegyzését, amit most írt arról, hogy igazából milyen is egy jó vezető és igazából milyen embereket keres a csapatába…