Menü

Keresek, adok veszek.


Szükségem van egy harmóniumra
harmoniumSzeretnék egy Harmóniumot. Ha tudsz eladót. Ha van neked, vagy tudsz valakiről, akinek van de már nem kell neki, mert nem használja. Vagy van olyanod ami már nem működik, vagy tudsz valakit akinek van olyan ami nem működik. Vagy csak simán láttál egyet a múltkor valahol és hátha nem kell senkinek, akkor kérlek jelezd. Ha össze is van törve, vagy csak alkatrészei vannak meg, akkor is érdekel. Szóval segíts nekem ebben kérlek. ide írj: harciszerzi@gmail.com

Kórust szervezek
choir, kórusSzervezünk egy kórust is. Olyan embereket keresünk bele, akik lehetőleg Pesten, vagy Pest környékén élnek és szeretnek és mernek énekelni. Főként Vaisnava dalokat dolgoznánk fel több szólamban, többféle zenei irányzatban is, a későbbiekben esetleg hangszeres kísérettel.

Mindegy, hogy szoprán, alt, tenor, vagy basszus vagy, az is mindegy, hogy fiú-e vagy lány vagy és az is, hogy nem vagy Krisnás, hiszen együtt énekelni jó.Nem baj, ha kreatív vagy és tudod használni a hangod, de akkor is sok szeretettel várunk, ha csak előre begyakorolt dallamokat tudsz.

Eleinte havi 2-3 alkalommal jövünk majd össze, valszeg hétvégente, és egy pár órát énekelnénk együt, majd az így elkészült dalokat videóra vennénk és különféle videómegosztókon tennénk a köz javára, hogy bárki meghallgathassa. Ja és ingyen. :)  Dobj egy mailt, ha érdekel a dolog:  harciszerzi@gmail.com.

Valahogy így lenne:
Gouranga