Menü

Kisordast lenyomták, megtörték, megfélemlítették?


Kaptam néhány megkeresést, hogy mi történik a blogon. Főleg olyan emberektől, akik szeretnének elérni valami pozitív változást az egyház jelenlegi mentalítása és vezetésében. Voltak akik jelezték, hogy mennyire sajnálják, hogy elhagytam az ISKCON-t, mert már 2-szer voltam Nandafalván…

D-nap. Normandiai partraszállás

Nos. A Birodalom visszavág(na) címúű bejegyzés egyenlőre pihenő állapotba került. Főleg azt hiszem ennek a bejegyzésnek a sorsa érdekeli a nagy közönséget. Az a helyzet, hogy lelki tanítómesterem meg kért (Illetve nem tudom, hogy valóban ő kért-e meg, de egy olyan ember akiről feltételezem, hogy nem hazudna azt állította, hogy rajta keresztül ezt kéri tőlem.) hogy vegyem le ezt a bejegyzést, mert nem tűnteti fel túl jó színben az egyházat.

Természetesen ennyi kevés lett volna ahhoz, hogy a bejegyzés ne legyen elérhető, de mivel ígéretet tett, hogy az ügyek ki lesznek vizsgálva, valamint hamarosan befejezi a könyvét és akkor ő is vissza fog térni a vezetésbe egy kicsit jobban mint most és akkor rendezi a dolgokat amikről beszéltünk, illetve amikről mások beszéltek, írtak. Felhívta a figyelmemet az újonnan működésbe lépő „ombudsmani” rendszerről, amiben jó magam nem hiszek, mert nem olyan embereket választottak azt hiszem szándékosan, akiket valaha láthattam volna valamiért is harcolni, vagy kiállni. (Ez alól talán egy kivétel van, aki még edzésen is volt nálunk.) Ráadásul meglátásom szerint az, hogy nem egy embert választottak erre a posztra, hanem mindjárt hármat, csak a szokásos „Oszd meg és uralkodj” elv alkalmazása, amivel nem javítanak a helyzeten, hanem csak letakarják, úgy mint ahogyan ezt már láthattuk más esetekben.

De túlságosan szeretem a lelki tanítómesteremet és túl komoly személynek gondolom őt ahhoz, hogy ne adjak esélyt arra, hogy valóban valósággá válnak a szavai és hamarosan radikális változások fognak történni, vagy a szívekben, vagy a személyi felállásokban.

Egy biztos. Semmi nem tűnt el, semmi nem veszett el, és semmi nincs el felejtve. Csak most minden vár és pihen. Vagy azért, mert már eleget tombolt és belátták azok akiknek nem volt ínyére, hogy az amit csinálnak nem fog tovább menni, mert most egy olyan kutyába rúgtak amelyik nagyot harap, vagy azért, hogy egy napon egyszerre bukkanjon majd fel minden, és robbanjon, sokkal nagyobbat mint akkor mikor szó volt róla.

Bár nem hiszek benne, hogy lesz békés megoldás és egy nap mondjuk majd kiállnak és bocsánatot kérnek mindazoktól akiket hazavágtak, vagy megpróbáltak a lúzerek hazavágni, azért csak a békés megoldás híve vagyok, hiszen az erőszak csak a legeslegvégső megoldás lehet. Szóval bár nem hiszek benne, sok nagyszerű ember kérte tőlem, hogy tegyem le a fegyvert, mert már elértem amit akartam és hamarosan minden rendeződni fog. Nem hiszek ebben, de adok egy esélyt ennek a dolognak, meg az Ombdusmanusoknak.

Aztán ha semmi, akkor jön a D-nap. XD

Küldöm ezt a számot mindazoknak sok szeretettel akik szeretnék normális körülmények között, békében, szeretetben járni Magyarországon a Krisna-tudat útját és titkon reménykednek benne, hogy ezzel a bloggal tudunk ezen segíteni: (Csutka hangerőn az igazi)