Menü

Klipp Premier: DJ Madd – The Life You Chose – Az élet amit választottál


Na itt van akkor a Klipp amiben megkért Botond barátom, hogy segédkezzek nekik néhány kellékkel és szakmai tanáccsal. A Klipp egy depis zenére, DJ Madd cuccára épült, és a mondandója az, mint a címe is, hogy “Az élet amit választottál.” Ma van a premier, gondoltam megosztom itt a harciszerzin is. :)

Én főleg a pisztolyos részben segédkeztem, mivel megkértek így szívesen részt vettem mint szakértő a programban. amúgy sem voltam még klippforgatáson, és a “fegyverszakértő” jól hangzott. Persze aztán már csak kellékesként említ meg a cikk amit a klipp készítőjével csináltak, de hát végül is a pisztoly is egy kellék (És valóban nem vagyok fegyver szakértő) A dolgom annyi volt, hogy szereztem stukkert, meg felhívtam néhány dologra a rendező úr figyelmét, hogy mi történne, ha így ebben a formában elsülne a stuki, valamint elhelyeztem a főszereplőt miután fejbe lőtte magát, hogy akkor kb mi hol is lenne. (De ez nem került végül bele a végleges verzióba.

Így sikerült néhány ügyes Magyar fiatalt megismernem, és egy kellemes napot eltölteni a társaságukban. Tulajdon képpen azt mutatja be a téma, hogy mi történik, ha valaki rosszul választ. (Remélem egyszer lesz egy olyan felkérésem is, hogy mi van ha jól. :)