Menü

Köszönet a Boldogság trilógia létrejöttéért.


Akkor most már tényleg az utolsó simítások a könyveken. Ezért szeretném megosztani a mindegyik könyv elejében szereplő szöveget, mellyel a hálámat igyekszem kifejezni mindenkinek aki eszembe jutott. Remélem mindenki benne van akit akartam. Te is. :)

köszönöm.

Köszönet

 

Szeretném kifejezni tiszteletemet és hálámat Lelki tanító mesteremnek, Srila Sivarama Swaminak, akinek tanításai és azok gyakorlatba ültetése megváltoztatta az addigi világom.

Szeretném Felajánlani tiszteletemet és hálámat Csics György Senseinek, akinek harcművészeti tanításai rengeteget segítettek abban, hogy jellemem abba az irányba formáljam, mely mindig a legjobbra és a minőségre törekszik.

Tiszteletteljes hódolatomat ajánlom Szüleimnek és testvéreimnek, akik a vér köteléken át ebben az életben hozzám tartoznak és mindig számíthattam rájuk, mikor igazán szükségem volt a segítségükre, és tehettem bármit sosem fordították el tőlem arcukat.

Hadd ajánljam fel tiszteletteljes hódolatomat mindazon személyeknek, akik segítettek eddigi utamon. Akik segítettek, hogy ez a könyv létre jöhessen így ebben a formában.

Valamint sok mindenki másnak, akitől tanulhattam, akikkel barátkozhattam, vagy azoknak, akiket csak esetleg véletlenül láttam az utcán, de olyan hatással voltak rám, hogy most az lehetek, aki vagyok. Továbbá minden harciszerzi.hu olvasónak is köszönetemet szeretném kifejezni, így neked is.

Hálámat szeretném kifejezni minden élőlénynek, akik nem emberi alakban és formában tanítottak engem, hanem más élőlényekként, legtöbbször szavak nélkül.

Tiszteletteljes hódolatomat ajánlom Föld Anyának, hogy elviseli amint nap, mint nap a lábammal őt taposom, valamint hálás köszönetem neki, hogy amerre csak járok rajta, mindig biztosít számomra menedéket, hol álomra hajthatom fejem és enneminnom ad.

Valamint: Hálás köszönetemet és tiszteletteljes hódolatomat szeretném felajánlani Sri Krisnának, az Istenség Legfelsőbb Személyiségének, akit számtalan névvel és formával illetnek, de igaz hívei mindegy, hogy Allah, Jehova, Buddha vagy Rámaként tisztelik mindig barátai lesznek egymásnak.

Köszönöm Neked Istenem, hogy adtad Nekem ezt a testet, melyen át annyi mindent tapasztalhatok, hogy adtál szemet, hogy megtanuljak rajta keresztül mindent Veled kapcsolatosnak látni, hogy adtál fület, hogy mindent amit hallok, úgy hallhassam, ahogy Te tanítasz, avagy épp próbára teszel azon keresztül, hogy adtál nekem szájat, mellyel Rólad szólhatok, kezeket melyekkel Neked dolgozhatok és lábakat, melyekkel erőmtől függően, mely szintén tőled származik, szaladhatok a Hozzád vezető úton.

És köszönöm, Hogy ennyiféle  módon és formában mutatod meg magad nekem és csodálhatom végtelen változatosságod…

 

 

Horváth Ádám a Harciszerzi
Kisordas – Kisora dasa

 

Ha szerinted ki hagytam valakit, akkor kérlek írd meg, mert még be tudom illeszteni. :)