Menü

Kreatív blogger


Az én „webarátom” El Pazzo megjutalmazott egy vándor díjjal, amit mivel tőle kaptam így megtiszteltetésnek veszem, hiszen meghatározó alakja a magyar blogszférának, főleg a blogetikett nevezetű kezdeményezése után, ami körül ugyan most mint az várható volt kicsit el ült a vihar, de minden képen létrehozta. Szóval köszönöm szépen neki, hogy rám gondolt… :)
Kreatívblog díj... ;D
És akkor már passzolom tovább is a labdát, hogy ne önzőzzek végig és linkelem is az általam legkreatívabbnak tartott 5 bloggert azok közül, akik még nem kapták meg ezt a díjat, de a jelek szerint mivel most itt és így nekik adnám, minden képen kiérdemelték.

Elsőnek adományoznám Ksatryá-nak, mivel mostanában nagyon sokat fejlődött az általa készített blog. Sok minden jóságot tesz fel és nagyon sokoldalúan ír, ráadásul úgy, hogy közben meg rendőr, szóval le a kalappal előtte, meg a sztorijai előtt…
A másodikat I do Web-nek adnám következőt, akit meg „webmamim”-nak    -bár lehet ő ezt annyira nem értékeli, de hát mit lehet ugye tenni-     hívok, mert sok mindent tanultam tőle a blogolásról és azóta is újabb és újabb jótanácsokkal látja el a magyar Blogszférát.
Aztán a következő Govinda Swami, aki bizony szintén Krisnás és szintén ír, ráadásul nem is egy blogot, hanem mindjárt többet is. Az írásai sokszor gondolkodtattak el, illetve jó kis beszélgetések indulóhelyei voltak mind nála, mind nálam. A téma, ha legjobban jellemezni akarom akkor a transzcendentális-ezotéria-ként tudnám megnevezni.
Aztán a következő nagy kedvencem Nirriti blogja, aki nagyon találó kis tanmesékkel szemlélteti a világot, mostanában meg új arculattal és egyre gyakrabban.
És végül, de nem utolsó sorban szeretném a kreatív blog díjat neki adni AntiBabynek, akit bár nem erről a blogról, hanem inkább a VegaFOOD-osról ismergetek, merthogy igazi vegetariánus ő maga is   -majdnem vérbelit írtam-   és aki nagyon korrektül meg tud fogalmazni egy-egy témát és nagyon jó gazdasszonya a blogjának, ahol figyel, hogy mindig megfelelő legyen a színvonal.

1.Végül a szabályok:
2.Kiteszem a logót a blogomra.
3.Kiírom annak a személynek a nevét és blogját, akitől kaptam.
4.Jelölök 5 blogot.
5.Jelölök 5 blogolót, linkelem.
6.Üzenetet hagyok a jelöléseikről a blogjukban.
Gouranga