Menü

Krisna-Krisnás-Krisnások II


madhavendraMint már a múltkorában elkezdtem, így havonta összegyűjtöm a Krisnáról, Krisnásokról, szóló Magyarországon született blog bejegyzéseket. Ez most nagyon termékeny hónap volt és a múltkorihoz képest szép számmal írtak ebben a témában, vagy csak említették meg -e szavakat, kifejezéseket. 3fázisra bontottam a gyűjteményt és mindenkit arra szeretnék kérni, hogy a saját szintjének megfelelően kattintgasson.

Az első blokkba kerültek azoknak a postoknak a linkjei, amik nagyon pozitívak, örömteliek és mindenkit lelkesítenek a szent név éneklésére, függetlenül attól, hogy milyen megértésre, lelki fejlettségre tett is szert…

A második blokkba semleges, vagy csak felszínes vagy épp csak friss ismeretségű és megértésű postok kerültek olyan emberektől, akiknek némi benyomásuk van Krisnáról, vagy a Krisnásokról, érdeklődők, kíváncsiskodók. Ezt a részt már komolyabb embereknek ajánlanám, akik nem ilyednek meg ettől-attól… És itt a komoly alatt nem azt értem, aki sohasem nevet… :)

A harmadikba pedig olyan bejegyzéseknek a linkjei kerültek, amik csak azokat lelkesítik, akik őszintén szeretnének változtatni és fejleszteni, meg prédikálni, úgyhogy ezt nem ajánlom mindenkinek, csak veteránoknak, akik már láttak egy két dolgot…

Még itt szeretném felhívni a figyelmet, hogy az elkövetkezendőkben esetleg olyan dolgokat infókat, véleményeket találhatsz, amik pozitív, avagy negatív érzelmeket válthatnak ki belőled. Szóval, ha mindenképpen hozzá szeretnél szólni az alább belinkelt bejegyzésekhez, akkor azt kérlek rendkívül körültekintően tedd és nagyon gondold át, hogy mit mondasz. Hiszen "a szó elszáll, de az írás megmarad…"

Először akkor a pozitív, mindenkinek bátran merem ajánlani bejegyzések jönnek. Különösképpen kiemelném SivarámaSwami podcastjét, ami mindjárt az első, aztán Manorama pr újra életrekelő blogját, a Hazahozzádot és Ksatrya beszámolóját, plusz Deadly-t aki pont kivétel abban a kategóriában ahová került, csak hát ő Írt a legszebben a Páda-Yátráról

Krisna katha:
SivarámaSwami
Krisna.blogter

Krisna-völgy, ünnep,Turista:

Ksatrya
Tizzy
Moles
Mikala
Coriolisblog
Liliomszál

Vallásosan-Ezosan:
Renard
Gábor-MikeHead
Syamasundara prabhu
Anarchia
Dzsungel-kk.
Lateo

Aztán innen már csak a komoly emberek olvashatnak tovább, mert itt már előfordul egy-egy komolyabb megértést igénylő kérdés, beszólás, vagy csak egyszerűen egy rossz hír, vagy kellemetlen szituáció említése, szóval ez a rész már nincs mindenkinek, mondhatnám csak azoknak, akik egy pár éve már olvassák a blogomat. :)

idézet, vagy csak hasonlat:

Cicafagyi

Labduc
Ismerősökről:

Mdi1991

Murci
Innentől pedig csak igazi veterán, mindenre kész kizökkenthetetlen mély meggyőződéssel rendelkező prédikátorok mehetnek tovább. Innentől a linkek már tényleg csak a teljesség kedvéért szerepelnek, hogy semmi se maradjon ki az elmúlt egy hónapból ami a blogszférában megjelent.
Itt vannak olyan bejegyzések amik nem megfelelő látásmóddal rendelkezőknek lehet, hogy rosszhírek, vagy zavaróak lehetnek…
Ezek a linkek csak azoknak vannak idelinkelve, akik nem félnek szembenézni azzal, hogy bizony mi Krisnások sem vagyunk tökéletesek és bizony nem mindenki szeret bennünket, holott mi szeretünk mindenkit… Szóval aki szeret rózsaszín szentimentális életet élni és szereti azt gondolni, hogy minden szép és jó és ebben az álomvilágban szeretné magát továbbra is ringatni, akkor neki eddig volt ez a bejegyzés… :)
Páda-Yatra:
Ez egyébként akkor pont egy kivétel, amit bárki olvashat:
———————————-
Sarok
Dividasero
Namisha

Doreska

Hírekben:
hvg
ugyan ez a hír a

Szóval, van itt minden
Gouranga!