Menü

KrisnaVölgy Vs Nandafalva 3D Traveling


Gyere Velem Virtuális Kirándulni Krisna-Völgybe, meg Nanda Falvára:

A nagy port felkavaró hasonló című bejegyzést szeretném űberelni, minek utána sokan kérdezik tőlem, hogy milyen Krisna-völgy, és milyen Nanda Falva? Mivel azt gondolom, hogy nekem mind a kettőről kisebb nagyobb eltérésekkel alapvetően jó a véleményem, így szeretnélek most egy virtuális kirándulásra hívni Krisna-völgybe és NandaFalvára is. Az alábbi két képre kattintva egy rövid 3D-s virtuális sétát tehetsz Krisna-völgyben és Nanda-Falván is.

nandafalva 3D utazás Krisna-Völgy virtuális utazás

Gyere Velem Igaziból is Krisna-Völgybe és NandaFalvára:

Ha szeretnél igaziból is eljönni Krisna-völgybe, meg Nandafalvára akkor egy jelentkezési lehetőséget kínálok neked. Mivel valószínüleg ezen a nyáron, vagyis inkább a közel jövőben szerveznék kirándulást Magyarország “Hindu” szent helyeire. Vagyis együtt elmennénk egy csoporttal Krisna-Völgybe is, meg Nanda-Falvára is így előre láthatólag. Egyenlőre tervek szerint 1 napra, de igény/lehetőség szerint akár többre is.

Ha szeretnél velem/velünk jönni, közösen busszal, olyan emberekkel akik úgy mint te, kedvelik a harciszerzi.hu-t akkor add meg a neved emilcímed és személyesen értesítelek a tervezett kirándulás részleteiről:
Név : *
Email : *