Menü

Kultúrális Kreatívok!


summer, nyár, Krisna

Sokat gondolkodnak emberek, hogy miként lehetne létrehozni azt a társadalmat ami nem olyan mint ez a mostani… Különböző megoldások kezdenek el kipattanni különböző fejekből, melyek egyre inkább kezdenek hasonlítani ahhoz az eszméhez amit Srila Prabhupáda hozott el, az ősi Védikus kultúra képében. Sok ember kezd rá jönni, hogy visszatérni az egyszerű élethez, az az egyetlen megoldás arra a problémára ami ezt a jelenlegi "válságnak" nevezett dolgot is előidézte.

S bár egyenlőre még próbálják kihagyni belőle Istent, vagy legalábbis nem Isten központúságról beszélnek, azért csak elkezdték kapizsgálni páran, hogy mi újság…

Most úgy néz ki, hogy egy rövidebb blog szünet fog következni. Jövő héten elmegyek Lengyel országba, egy hatalmas Krisnás Fesztiválra, és onnét nem tervezek blogolni. Bár lehet, hogy azért fogok… :)

Holnap meg lelépek Krisna-völgybe a Búcsúra, ahol bemutatjuk az emberiségnek azt amiről még csak most kezdtek el beszélni:

 

És mikor vissza jövök, elkezdjük a tudatos tanfolyam további részeit, illetve szerveznénk egy Harciszerzis Bhajan estet, és elkezdjük egy kicsit konkrétabban megváltoztatni az életünket.  Ami azt jelenti, hogy lesz néhány új dolog, lehetőség arra, hogy ne csak én dumáljak a levegőbe, hanem aktívan bekapcsolódj te is a világ bármely részéről abba, hogy közösen segítsünk a világnak és az egyéneknek változni, illetve elindulni a változás felé vezető úton.

Mert már sokan érzik sejtik, tudják, hogy a változás örök és szükség szerű, mégis foggal körömmel ragaszkodnak ahhoz, hogy ugyan úgy éljenek mint eddig, és majd valaki más megcsinálja nekik…

De ezbizony nem így működik…

"Légy az a változás amit látni szeretnél"

Addig is jó olvasgatást a régi bejegyzések között…

Ha még nem olvastad volna végig a Blogot, akkor most van rá lehetőség, és utána írhatsz egy véleményt is, hogy hogy tetszett. (Had tanuljak én is. )

Gauranga