Menü

Legyél Te az Új Dojo Kereszt-mamája/papája!


Kezdem érezni, hogy milyen súly lehet mikor a szülők nevet keresnek a friss gyereküknek. Főleg mert az meg onnan azzal éli majd le az életét. Most egy kicsit mi is ilyen helyzetben vagyunk, mert gőzerővel építjük, fúrjuk faragjuk az új Dojot, ami igazából egy kis Japán fílingel domináló, keleti cuccokat oktató életmód központ lesz, de a nevét még nem sikerült megtalálni.

godfather godmoother

Volt már sok ötlet, a Klánháztól, a Forrásközpontig, a Ninjapincétől az Underground Ninja kiképző központig meg miegymás, de valahogy egyik sem kattant meg igazán, úgyhogy úgy egyeztünk meg, hogy egy jóféle pályázatot írunk ki, vagyis itt a lehetőség, hogy az amúgy is brilliáns gondolataidat, bele sűrítsd egy pár szóba.

 

Pályázat:

“Legyél az új edzőhely kereszt-mamája/papája”

Vagyis akkor, egy Budapest Belvárosában (Blahánál) lévő, Tradícionális Japán harcművészetet, meg Japán nyelvet oktató és egyéb mozgás formákat is tanító (tánc, jóga) életmódközpontnak keresünk nevet, ami egy pincében fog állomásozni.

A hozzászólásokban lehet ötletelgetni, tippeket, javaslatokat hozni, és amelyik a legjobban tetszik nekünk, meg a népnek, akkor az lesz.Vagyis kiválasztunk majd 3-4-et, és akkor lesz szavazás. :) (de elküldheted emilben is, a ninjutsubudapest@gmail.com címre, ha szégyenlős vagy.)

Díj:

+A győztes ötlet adójának természetesen egy ajándék havi bérlettel kedveskedünk, amivel tetszőlegesen próbálhat ki bármit,  a hamarosan felszínre kerülő repertoárunkból.

+egy éves ajándék Dojotagságot, ami tartalmazza a kedvezményes bérlet vásárlási lehetőséget, valamint az összes extrát amit a honlapon feltüntettünk.

+A Kereszt-mamának/papának jár egy ajándék póló is, amit még nem tudok megmutatni, de már folyamatban van…

Irányelvek:

Csak pár tipp neked az ötletelés irányához:

Legyen rövid, frappáns, magyarul is érthető, könnyen helyesenírható (ez főleg miattam ,D), max 2 szóból álljon.

Nem baj ha: kicsit ezós, spirituális, de legyen populáris, mégis egyedi. fejezze ki /sugalmazza a tradícionalítás és hitelesség fogalmát .