Menü

Maha Siva Ratri a Bhakti Kutirban


Na, nem is kellett olyan sokat várni a következő Sambandha Mantra Jóga estre, mert jövő héten nyomulunk is újra. Vagyis ha ott voltál, akkor sok szeretettel várunk ismét, ha pedig pont nem, akkor itt az ideje, hogy elgyere. Ezt a Programot a Bhakti Kutir szervezi, méghozzá így:

Lord ShivaMárcius 3-án este, éjszaka, Maha Siva Ratri lesz, azaz Siva estje. Az indiai tradícióban ez az egyik legspirituálisabb éjszaka egész évben, amit egy hagyományos védikus szertartással fogunk a Bhakti Kutirban megünnepelni.

A programot az esti jóga óra után kezdenénk. Lesz tradicionális tűzszertartás (yagja), lesz Siva tejben-vajban fürösztése, eljön hozzánk egy fantasztikus kis együttes, akik ugyan indiai klasszikus zenét és spirituális dalokat énekelnek, de van egy hegedűművész és egy ausztrál dideridoo-s is a csapatukban.(Ez lennénk mi a Sambandha zenekar, akikkel a múltkor meditálhattál, ha eljöttél.)

Szóval jó lesz! Az este egy részét csak 23.50 után lehet elkezdeni (Akkor állnak úgy a bolygók ahogy kell) , szóval sokáig leszünk. Légyszi írd meg, ha jönni akarsz,  mert  szeretnénk majd neked kitrit, ájurvédikus rizs és mungóbab kását főzni, szóval ha szeretnél jönni, minden képpen regisztrálj a lap alján.

Azt is írd meg, hogy szeretnél-e részt venni a szertartásokon, Siva fürdetésén, és/vagy a tűzáldozaton, mert akkor gabonával is úgy készülünk, hogy mindenki, aki szeretne, tudjon árpát és szezámot bedobálni a tűzbe (Tradícionális felajánlás az Úr Sivának).

A szertartásokra az a kritérium , hogy fehér ruhában legyünk, amiben még nem ettünk és nem voltunk wc-n. Tehát praktikusan ez azt jelenti, hogy nem egész nap visszatartjuk a természet hívását, hanem hozzunk magunkkal a Bhakti Kutirba tiszta fehér ruhát, és ott átvesszük a programra.

Mindenkit szeretettel várunk,

A Bhakti Kutir közösség

UI: A program becsület kasszás lesz, azaz annyit adsz, amennyi jól esik.


Név : *
Email : *
ha hozol hangszert:
vendegek: