Menü

Mantra-Jóga-Piknik


 

Mantra-Jóga-piknikVEGYÉL RÉSZT AZ IDEI NYÁR EGYIK LEGNAGYOBB KÖZÖS MEDITÁCIÓJÁN!

 

Mikor?

2011.08.21.


Hol?

Margitsziget


Egy hatalmas nagy közös meditációt szervezünk, ahol összevonjuk a többféle jóga irányzat erejét.

Sok szeretettel várunk, hogy elhozd magadat, meg az ismerőseidet, hogy együtt legyünk és a sok-sok ezer éves tradíciókat összehangoljuk együtt egy réten.

Ilyen jellegű közös meditáció még nem volt ha jól tudjuk Magyarhonban, ezért épp itt az ideje összehoznunk nekünk egyet közösen, itt így ilyen önszerveződős hangulatban. Vagyis teljesen ingyenes, hiszen együtt fogjuk csinálni, egymásért. :)


Mit kell hoznom?

-Első sorban magadat. meg egy piknikes pokrócot, hogy legyen mire ülnöd :) Meg ugye egy piknikes kosarat ha tudsz, tele mindenféle jóval. :)

-Aztán ha a élő meditációs zenére ászanákat gyakorlókkal szeretnél lenni, akkor egy jóga matracot legalább.

-Ha Tudsz játszani valamilyen hangszeren, és beszállnál a zenészekhez, akkor azt

-Ha énekelni jössz, akkor pedig egy nyitott, pozitív hozzá állást, hogy jobban át tudd érezni és közvetíteni azt az energiát, amit együtt össze fogunk rakni. :)

-Valamint mivel ez egy piknik lesz, pokrócot, üdítőt, innivalót, házikészítésű süteményt, stb, ilyesmit.

Program (folyamatosan alakul)


Mivel ez egy folyamatosan alakuló program, mert jobbnál jobb ötleteket dobáltok be így itt mindig azt találod, ami tuti, vagyis ami eddig tervezett program:

16:00 Kezdődik a Piknik a tisztáson

16:00- Mantra zene. Ha tudsz szépen énekelni és bhajant vezetni, akkor jelentkezz és egyeztetünk, hogy mikor tudod te vezetni a meditációt.

16:00-18:00 Astanga Óra Gaurangával
16:00-17:00 Kontakt Jóga Bálint
17:00-18:00 Hatha Jóga Vitai Katalin
17:00-18:00 Jóga meditáció Baktai Ádámmal

Hogy fog ez kinézni?

Több egymás körül elhelyezkedő kört fogunk alkotni, úgy fogunk leülni egymás mellé.

1.Középre a Sambandha.hu Mantra Commando (Mantra-jóga meditációs zenekar), köréjük, velük egy körbe, azok akik elhozzák a saját hangszereiket és azon játszanak

2. Köréjük, fognak ülni azok, akik “csak” részt vesznek tapssal, énekkel a meditációban. Ha elég sokan leszünk akkor több körben is.

3. A belső zenei, mentra jóga kör körül, pedig lesz 2-3 kisebb (vagy nagyobb) kör, ahol jóga órák lesznek tartva a matracon jógázóknak. (Várjuk a lelkes óra adók jelentkezését!)

(De ha van javaslat, akkor lehet más jellegű gyakorlat sort is csinálni, csak ezt körülbelül mindenki ismeri aki jógázik.


http://www.facebook.com/event.php?eid=128203220604860

Sok szeretettel várunk Téged is. :)