Menü

Marketingtorta, Haiti, Swami a a szomszédban és egy PÁLYÁZAT


Elég későre jár már. Mindjárt éjfél, mikor ezeket a sorokat írom. De hát semmi gond, mert valamikor csak kell írni, ha az embernek van írókája, ami időnként megtelik írhatnékkal.

GauraNitay

Marketingtorta
Szóval ma egész nap a Markatingtorta 4-vagy 5-ön voltam, ami végre profi előadókkal, profi előadásokkal tette színesebbé az életem. A múltkori cucc után nem nagyon akartam elmenni erre a rendezvényre, és igazából nem is értem, hogy miért erőltetik ennyire ezt a nevet, én már valami új néven kezdeném el futtatni ezt az eseményt. De hát a szervező az a szervező, és ki tudja mi jár a fejében.

Ez a konferencia viszont nem Marketingtorta volt, vagyis azt kell mondanom sokkal jobb és világ klasszissal komolyabb cucc és össze állítás volt, mint az eddigiek. (Főleg ahol még a pénzt is vissza kértem) Szerintem valami más névvel sokkal több embert el lehetett volna hívni rá, de hát végül is így alakult. A legjobban az tetszett, hogy az előadók nem akartak minden áron ránk tukmálni valami cuccukat kedvezményesen, hanem csak mint egy lehetőség megemlítették, hogy ha valakit esetleg érdekel, van új könyv amit lehet dedikáltatni a szerzővel, vagy tanfolyam/szolgáltatás kedvezményesen.

Haiti földrengés
Aztán holnap folytatom a Haitis segélycsapatunk blogját, ami igazából az Ételt az életért alapítvány ossz ételt című blogja, amit már jól ismerhettek a karácsonyi ételosztásból. Most az a helyzet, hogy volt ez a földrengés, és ahogy már csak lenni szokott, mi Krisnások is az elsők között megyünk és segítünk ahol tudunk. A kis mentő csapat élén egy igazi Veterán, Caitanya prabhu áll, akivel holnap talán még egy kis interjút is tudok csinálni (na meg persze a többiekkel is). Ő egyébként egy komoly állami kitüntetést is kapott, mikor pár éve, kint volt Sri Lankán is, a Cunami után, ételt osztani…

Ninjutsubudapest
Aztán estére kiderült, hogy lehalt a szerver, ahol a haribol.hu és a ninjutsubudapest.com fut, így kicsit izgultam az oldalakért, de megnyugtatott Nandi, hogy nem kell, mert meg lesznek azok… Az edzést meg Vijaya tartotta eleinte, mert én a konferencia miatt elkéstem, de aztán beálltam és „civilben” folytattam amit elkezdett. És akkor itt és most ez úton is szeretném megköszönni, hogy ily módon kisegített minket a Dojoban, aminek ő is az alapító tagja.

Swamiji a szomszédom
Estére, pedig, ha az edzés, meg a konferencia, és a többi izgalom nem lett volna elég, még jöhettem maszírozni Niranjana Swami hátát, egy bizonyos lágy technikával, meg egy különleges gyógy krémmel, mert most ő lakik a szomszéd szobában és senki más nem ért rá csak én… (mázli)

 

 

A blogger
Akkor most meg leültem még blogot írni, hogy holnap reggel ne azon aggódjak, vajon mikor fogok tudni Blogot írni… Ja, meg múlt héten lett egy új irodám is, vagyis lett még egy irodám is, így a szellőző gépház feliratú szobából, ami eddigi kis bázisomnak adott otthont . (És ahonnan ezt a bejegyzést is írom)   Vagyis akkor úgy néz ki áthelyezem az online tevékenységet, egy igazi különálló iroda helyiségbe, ahonnét egy csapatként nyomjuk majd az ipart Mrd-val, meg Hemangi dd-vel,(Vegadarázs) akiket szintén jól ismerhettek így a világhálóról.

Szóval mostanában így… És mindemellett még akarunk néhány barátommal egy lemezt csinálni vaisnava dalokból, kicsit kétezertízélve, meg összedobni egy videót, hogy miben tudsz segíteni, mert lassan túl sok minden van a kezemben és így lesznek olyan dolgok amiket nem tudok már működtetni…

 

Sri Sri Dayál Nitay Vijaya Gauranga Fotó pályázat

Mint például a Darshan című blogot, ahová minden nap szeretnénk feltenni Sri Sri Dayál Nitaya Vijaya Gaurangáról egy darshan képet, de egyenlőre nem találtuk meg azt a szerencsés személyt, akire rábízhatnánk ezt a fontos és kiemelkedő lelki eredményekkel járó szolgálatot, így most pályázatot írok ki:

Ha úgy érzed, hogy van érzéked, tehetséged a fotózáshoz, és ezt szeretnéd nap mint nap oda-adó szolgálatban tökéletesen lefoglalni, akkor készíts 3 képet Sri Sri Dayál Nitaya Vijaya Gaurangáról, és töltsd felvalahová a neten (hogy lássuk ilyet is tudsz csinálni önállóan), majd linkeld be ide a kommentokhoz, hogy akkor ezzel a három pályaművel jelentkeznél a misszióra, hogy Gaura-Nitay, azokhoz is eljuthasson nap mint nap, akik nem élnek a Tempi közelében…

GauraNitay

Gauranga