Menü

Mayapuris “A Második Generáció”:


Akiket csak a legendás második generációként emlegetünk, ők talán a legfelvilágosultabb emberek manapság. Olyan fiatalok, akik a két világ közé születtek. A szüleik, már a vallásos elvek szerint éltek, és minden bizonnyal nagy tudatossággal nemzették őket is, olyan iskolában tanultak, ahol szintén a vallás elveit tanulták a hétköznapi életbe ültetni, hogy aztán ezekkel a különleges képességekkel, (kinek amennyire) tiszta tudattal a nyugati világban állják meg  a helyüket.

Egyesek leszólják őket, hiszen néhány szokásukban semmiben sem jobbak bármilyen magunk fajta hétköznapi halandónál, de azt gondolom, hogy legbelül amit a szívükben hordoznak, az egy olyan kincs ami nem foglya engedni, hogy elvesszenek. Itt nálunk Magyarországon a második generációs csemeték nagy százaléka 1-5 év között van, és csak figyelemmel kísérhetjük, hogy szüleik milyen tudást és szokásokat mutatnak be nekik a gyermekkorukban, hogy miféle fegyvereket adnak saját gyermekeik kezébe, hogy felkészítség őket a jelenlegi Kali-yugára. (hazugság és álszentség kora)

Eg biztos a “Mayapuris” néven futó formáció él, létezik, nyomul, ha nem is olyan nagy lendülettel mint ahogyan sokan szeretnénk, hogy változzon a világ, de semmi képpen nem figyelmen kívül hagyandó a tevékenységük. Mert értik, és érzik a világot. És mert ha a legendák, jóslatok igazak, márpedig miért is ne volnának azok, őka azok akiknek a gyermekei már a szavaik erejével lesznek képesek tüzet gyújtani. (Az én értelmezésemben “lángra lobbantani a világot. :)