Menü

Mi kell a férfinek?


A múltkori, nagy sikert aratott „Mi kell a nőnek” c. bejegyzés után, mivel többen is kértétek, így írtam egy ilyen bejegyzést is, mely természetesen valószínűleg ugyan olyan lesz mint a másik. Vagyis mindenki azt fogja gondolni, hogy igen, igazam van, de nem mindenben ért egyet. De mikor megkérdezem, hogy de miben nem, akkor majd csak nem jön válasz. :) Úgyhogy akkor Valentin napra sok szeretettel küldöm ezt a bejegyzést mindenkinek:

Mi kell a férfinek

Az én Nővérkém
Szóval van nekem egy nővérem. Na nem olyan vér szerinti, csak amolyan fogadott. Ha nem a nővérem lenne, vagy létezne férfi és nő között barátság, akkor azt mondanám, hogy a barátnőm, de igazából már sok-sok éve megegyeztünk, hogy ő az én nővérkém. Pontosan azért, mert valahogy közel állunk egymáshoz, de nem úgy, ahogy fiúk meg lányok szoktak, hanem olyan mint egy nagy és okos testvér nekem.

Nem sok olyan ember van körülöttem, vagy az életemben akik meg vannak több mint 10 éve, de ő az egyik ilyen. Nagyon szeretem, mert rengeteg dolgot tanultam tőle, mind emberileg, mind spirituálisan. Rengeteg történetet és sztorit tudnék mesélni, de igazából most csak egyet, a legutóbbit szeretném megosztani veled.

Évente körülbelül egyszer, vagy kétszer találkozunk, beszélgetünk és olyankor mindig elmeséljük, hogy kinek miként alakul, ki merre, hogyan szánkózik az élet domboldalán. És amitől fantasztikus az egész, hogy soha nem irigykedünk, vagy hülyézzük a másikat (már egy ideje), hanem érdeklődéssel hallgatjuk a sorsokat és döntéseket, hogy melyiket hogyan és főként miért hoztuk meg.

Mit mesélt nekem a Nővérkém?
Mi IronMegye szülöttei vagyunk, és ő Szombathelyen él egy jóra való fiúval, aki rendőrbácsi. Méghozzá ilyen kutyás, nyomozós, fiatalos, igazságharcos, meg minden. Annyira nem ismerem, mert csak párszor találkoztunk pár szó erejéig, de a lényeg nem is ez, hanem az, hogy ő tudja, hogy mit akar az élettől, tudja, hogy mit akar hogyan csinálni, és ezért teszi meg folyamatosan a következő lépéseket. Vagyis ő rendőr akar lenni és ebben akar fejlődni.

Na és akkor meséli nekem a Nővérkém, hogy elköltöznek egy másik városba, az ország másik végébe. Aminek én amúgy örülök, mert arra lehet gyakrabban megfordulok, mint Szombathelyen. Kérdezem, hogy hogyan meg miért? Mire ő mondja, hogy a Srácnak most ott van egy jó lehetőség, hogy dolgozzon, oda keresnek olyan embert mint ő, vagyis aki ő szeretne lenni, és szakmailag ez egy jó előre lépés lesz neki. Én meg kérdezem, hogy de hát mi lesz így az életeddel, a barátaiddal, meg a családdal, meg a munkáddal, meg a karriereddel, meg mindennel ami ott van, oda köt Szombathelyhez. (Csak mert tudom, hogy szereti/szerette. Hiszen én azt hiszem nem nagyon szeretnék már visszatérni arrafelé…)

Mi kell a férfinek?
Erre ilyeneket mond nekem. Hát tudod kisöcsém, én szeretem ezt a fiút, és azt akarom, hogy boldog legyen, mert tudom, hogy amikor boldog, mert teljesülnek az életben az álmai, akkor nagyon jó és harmonikus a kapcsolatunk. Vagyis ha ő boldog, akkor én  is boldog vagyok. És ha ezért a világ másik felére is kell mennem vele, az sem érdekel…

Szó szerint így mondta:
Költözöm …-ra dolgozom, meg ilyesmi. Csak áttesszük székhelyünket oda  XY  januártól ott dolgozik. Tavaly volt egy lehetősége amit meghánytunk-vetettünk, és javasoltam,h kövesse az álmait (én is követem vele:)

Mert egy olyan nő vagyok ,aki rájött,h nem jó rossznak lenni és hogy  ha jó vagy,akkor megtalálnak a jó dolgok. Ez lehet tervszerű DE pasit szerezni tervszerűen soha nem akartam az sem igaz, hogy hagytam, hogy megtaláljanak az utóbbi években legalábbis nem kerestem, nem hagytam magam hanem jött egy érzés ami tudtam, hogy jó és mivel a jó jót vonz ezért én nagyon jól éreztem magam. Aztán amikor meg nem akkor elengedtem, de ez nem sodródás. az 1 volt csak. Az első és legszégyellnivalóbb(és egyben legtanulságosabb), de az is inkább bosszú volt a szüleim ellen,és nem a saját tudatos énem megnyilvánulása:) szóval:
napi egy jócselekedet
+nem ragaszkodni semmihez görcsösen,ami múlandó
+a rossz dolgok mögött is mindig megkeresni a jót

De tényleg mindig, adni ingyen, elfogadni hálával  és akkor jönnek a sok tudatalatti női bekódolt igazik+gyerekek+csupacsupa jó dolgok:) de én nem igazán látok magam körül ilyen embereket, csak ez a ha te ezt adod,akkor én is adok vmit típusú nők, meg az igazit kereső ámde önértékelési zavaros és ezért szingli nők vannak.

Szóval nekem olyan nővérkém van, aki úgy gondolja, hogy megy a fiújával, akit arra buzdít, hogy kövesse az álmait, hogy boldog lehessen, és akkor ő meg követi őt, mert egy boldog férfi oldalán akar élni. És azt hiszem, hogy azoknak a férfiaknak, akik nem tudnak nők nélkül élni, ilyen nőre van szükségük. (Mert egyébként akiket eddig megkérdeztem erről, azok mind  ezt mondták, hogy az ilyen nő, ritka mint a fehér holló, de nagy kincs is.)