Menü

Mi lett a Birodalom visszavágna c. bejegyzésből?


Mostanában egyre több levelet, érdeklődést kapok arról, hogy mi lett a történet vége amit az azóta talonba tett “Birodalom visszavág-na” c. bejegyzésben írtam le. Nos az történt, hogy közben egyeztettünk a Krisnások egyik Ombucmanjával, aki segítségemre volt abban, hogy rendezzük a dolgokat.

sorry

Igazából nagyon jól sikerült a dolog eddig. Én arról beszéltem, hogy szeretném, ha az egyház, azon belül is egy bizonyos személy nyilvánosan bocsánatot kérne tőlem azokért a dolgokért amik nem tetszettek és akkor hajlandó vagyok megbocsátani. Mert hát jobb a béke, mint a háború. Persze háborúztam volna is, de úgy néz ki talán nincs szükség rá.

Hiszen nem olyan régen felhívott az Ombucman, aki amúgy az egyetlen akire azt mondtam a felmerülhető személyek közül, hogy akár még fantáziát is látok benne, vagy megbízni is tudnék benne (Lohitaksa pr.), hogy 2011.03.22-én reggel 7:30-kor lesz egy Istha-Ghosti (egy gyűlés ahol elvileg bárki elmondhat bármit.). Oda kéne eljönnöm, és ott elvileg egy történelmi pillanat fog történni.

Történelmi pillanat lesz, mert ha jól tudom, nyilvánosan még nem kért Magyarországon az MKTHK senkitől bocsánatot semmiért, de talán most majd akkor megtörténik. Én szeretném az egészet felvenni, hogy megörökítsük, mert akkor elvileg vissza lesznek vonva a szankciók. Vagyis talán nem leszek kitiltva, meg talán még bhajanozhatok is a murtiknak.

Szóval sok szeretettel várlak téged is, meg bárkit akinek hozzáfűzése  van az ügyhöz, vagy csak kíváncsi rá, 2011.03.22-én 07:30-kor a budapesti Hare Krisna templomban. (Aminek talán már valami más neve van, de mikor még építettem, akkor én ennek csináltam.)

2011.03.22-én

reggel 7:30

Istha-Ghosti