Menü

Miért írok olyan ritkán mostanában?


Egyszerűen nincs kedvem írni. Magam sem értem, hiszen az elmúlt években majd minden héten, majd minden nap pötyögtem valamit. Nem mintha nem lenne miről, hiszen rengeteg téma van, és sokat változok én is. De most valahogy nem akarok, nem megy. Elhatározom, hogy fogok, de aztán nem.

márciusiifjak

Vizsgáltam az érzést és azt hiszem azért van, mert ez a blog nagy hatással van, volt az életemre, meg azok is, akik olvassák. Vannak, akik eljöttek és megismerkedtek velem, meg vannak, akik megutáltak. 😛 Ez egy ilyen szakma. Mostanában leginkább az edzéseken beszélek, mesélek, tanítok, vagy a tanfolyamokon. Igazi hús-vér embereknek.

Ez is jó, a blog írás, de mostanában már nem olyan, mint régen. Eddig pontosan 1721 bejegyzés  készült. Ezek közül sok jó hosszú, meg van pár rövidebb is. De mind én vagyok, voltam egy kicsit.

Az első bejegyzés 2005 szeptember 9-én készült. Idén lesz a harciszerzi 7 éves. 5264 komment van a bejegyzéseknél.

Az, hogy hányan látogattak el ide, az az adat elveszett a ködbe, de egészen az elejétől, amikor izgultam, mert már nem csak napi 5-en olvasták a blogom, amiből kettő én voltam, eljutottunk egészen odáig, hogy 1000-1500 ember jött el ide naponta, hogy megnézze mit okoskodom, az mindenképpen a kitartás eredménye.

Volt már, hogy eltűnt minden és úgy tűnt, hogy teljesen örökre, végérvényesen, de aztán meglett minden, aztán volt úgy, hogy be akarták tiltani, meg megvádolták, hogy nemzetellenes. Rúgtak ki miatta, haragudtak meg, és lettek szerelmesek is belém az itt leírt sorok miatt… Szóval, azt hiszem hatással van az életemre.

Nem tervezem, hogy abbahagyom, csak nézem a napokat és most jó, ha heti egyet posztolok, és arra is nagyon rá kell vennem magam. Átment az élet a facebookra, aki ott követ, az tudja, hogy napi több mindent is megosztok, és talán gyorsabban is jut el az emberekhez, mint itt a blogon, hiszen nem kell kattintani. Ha igényelnéd a kis szösszeneteimet, akkor jelölj be nyugodtan ismerősnek, mindenkit visszajelölök, mert szeretném, ha az egész világ a barim lenne. :)

Ide meg megtartom a hosszabb, magvasabb értekezéseket, de mivel ti sem itt szóltok már hozzá, így ezerszer is meggondolja az ember, hogy érdemes-e írnia… Mert minden a fb-n történik manapság. Ez talán a blogok halálát jelenti? Nem hinném…

Ha szeretnél több bejegyzést a harciszerzire, egy hozzászólással jelezd, pár kedves szóval, had örüljek én is, hogy nem csak egy szám vagy egy statisztikában, hanem egy érző, hús vér emberi lény. :)

thx