Menü

Mindenki a világ része. Te is és én is.


Mostanában volt pár beszélgetésem, mind itt a blogon, mind az életben, hogy mire a sok erőszak, meg agresszió. Amit nem tudtam hová tenni, hiszen tiszta aranyos vagyok mostanában mindenkivel. És még itt a blogban is igyekszem kedvesen türelmesen reagálni. Főleg mert mióta Itt volt BhaktividyaPurna Swami és az első leckéjén azt mondta, hogy a védikus kultúra az, hogy megmondom az igazságot, de kedvesen.

ördög angyal, örangyal

Vagyis akkor próbálkozok én csiszolni mind a modoromon, meg a stíluson, de a személyiségem azt hiszem egy bizonyos ponton túl olyan amilyen. Azon nem lehet változtatni. De nem is hinném, hogy mindenen kéne. Úgy érzem sok barátom van és ez bőven elég, hogy ellensúlyozza azokat akiknek nehéz a stílusom, vagy fáj a jelenlétem. Azt gondolom, hogy azok akik engem elviselnek, azok kibírnak bármit. Ezért nagyon hálás vagyok, ha bírod a blogot, a gondolataim, az edzéseim, vagy a zenét amit csinálunk ezekkel a barátaimmal…

A Jó és a rossz egyaránt eme világ része, hiszen ez a világ a kettősségekre épül. Vagyis az ellentétek folytonos váltakozására. hideg-meleg, sötét-világos, erről szól az életünk amíg ezekkel vagyunk elfoglalva.

Mert van egy másfajta változás is, mint az, hogy egyszer hideg van, meg egyszer meleg. Mégpedig az idő múlása és a saját tudásunk érettségünk, bölcsességünk növekedése. Mert akár tetszik, akár nem létezésünk minden egyes pillanatával többek és többek leszünk. Ha valaki képes ezt megérteni, akkor nyitottá válik és megérti ezt a világot, ha pedig nem akkor csak sanyarúnak fogja érezni saját küzdelmekkel teli életét.

De tovább nem csépelném a szót, legyen itt neked egy kis animáció, amiben minden benne van: