Menü

Miss Shakti


A tegnapi tréning után
szokás szerint elindultam az Ashram felé. Egyik edzőtársam csatlakozott
hozzám mivel még volt egy kis ideje a troliig.

 

Beszélgettünk…

Háborúról, békéről, sötétről, világosról, férfiakról, nőkről, egyszóval a kettősségekről.

Mesélte, jógázott ninjutsu előtt, és ott sokat tanult ezekről a dolgokról. Meditált is régebben, de mostanában már csak edz. Megegyeztünk, hogy a tudatos mozgás segít kontrollálni az elmét, ahogy az elme állapotunk is látszik a mozgásunkon. Mondta, volt 1-szer 1"jóga táborba" és ott különféle gyakorlatok voltak arra, hogy mindent mint energiát lássanak. Mesélt néhány dolgot. A legdurvább meditáció, a következő képpen zajlott:

Kapaszkodj!

Szóval a tábor összes hölgy tagjának fel kellett menni a színpadra és ott meztelenre kellett vetkőzni, majd így pőrén sétálgatni a színpadon. A (bocs a kifejezésért) hím egyedek, pedig lentről nézték őket…

Nem pucéran flangáló nőket, hanem shaktit (Az ő fordításukban energiát) kellett látniuk. Mondta, neki sikerült is… (No komment) Aztán a végén szavazniuk kellett, hogy melyikőjük a leg-shaktibb. Mert az a lány megkapta a -Miss Shakti címet. (Majd lementem hídba, mikor befejezte.) Nem értette mi a furcsa nekem ebbe, így meg kérdezte. Erre vissza kérdeztem, hogy utána a fiúk is felmentek-e? Meg hogy ha energiának látták mindőjüket, mi alapján szavaztak? Elgondolkodott kérdéseimen egy pillanatra, én meg zavarát kihasználva ecsetelni kezdtem a vallás elveit:

Tisztaság, -Kegy, -Lemondás, -Igazmondás, és azok egymással való összefüggését. end

"Öltöztessétek fel az asszonyaitokkat!!!"

GOURANGA