Menü

Mit tehetnék érted, áruld el nekem!


Végül is épp aktuákis, úgyhogy nem bújtatom tovább ezt a bejegyzést.

Ez az, amit a múltkor mondtam, hogy 20 évre jegeltem.

De igazából már nem aktuális a jegelés, ahogyan sok minden más sem. Ezért kiteszem a bejegyzést, és küldöm mindenkinek a benne lévő számokat sok-sok-sok szeretettel, és főleg Pritvipati prabhunak, aki mindenkit szeret, tisztel és megbecsül.

Mit tehetnék áruld el nekem…

Most, hogy 5-ször is ki lettem rúgva mint szerzetes, megint előkerült a szokásos forgató könyv. Érdekes látni, hogy kik maradnak barátok, kik távolodnak el, hogy így egy másik státuszban miként változnak meg személyek az életemben.

Én is azoknak küldöm ezt a dalt, akiknek a Bródybácsi

Vannak barátok akik barátok voltak mindig is, és nem azért, mert itt laktam, vagy ott laktam, vagy mert volt avatásom, meg nem volt avatásom. Meg természetesen vannak olyan emberek akik most próbálnak meg lehúzni, vagy rossz híremet kelteni.

Például olyan pletykákat hallok magamról, hogy ki akartam vinni a hóra agyonverni egy másik Krisnást. Meg olyanokat terjesztenek, hogy igazából agresszív állat vagyok. Pedig hűen követem Lelki tanító mesterem leges-legelső utasítását, mikor megkérdeztem tőle, hogy gyakorolhatom-e a Ninjutsut. És ő azt felelte erre, hogy persze edzek nyugodtan, de soha nem bánthatom a bhaktákat. Én meg nem is bántottam azóta egyet sem. Meg senki mást sem. (Ha volt más választásom)

De ilyen van minden környezetben ahol kettőnél több ember van, főleg itt Magyarországon, úgyhogy igazából nem aggódok emiatt. Egyedül azokat az embereket sajnálom akik annyira ostobák, hogy szívesen hallgatnak másokról negatív véleményeket, kritikákat, sőt szívesen fogadják el őket anélkül, hogy utána járnának az igazságnak.

Alapvetően nagyon jó a kapcsolatom az emberekkel. Néha-néha persze becsúszik egy-egy apró szituáció, de ezek sem azért történnek, mert kötözködöm, vagy keresem a bajt, vagy tiszteletlen vagyok valakivel, hanem a kalandok folyamán nekem nem gond sok-sok emberrel kommunikálni, nem csak így interneten keresztül, hanem az életben sem. És mivel valahogy olyan a karmám, hogy minden nap lesznek új ismerőseim, így a nagy számok törvénye alapján bele-bele csúszik egy-egy ellentétes is közéjük.

De általában nem nekem van gondom velük sem, hanem nekik nem tetszik valami. Igazából ez egészen gyerekkoromtól így van. Ezért is kezdtem el Ninjutsut tanulni. Mert láttam, hogy vannak olyan emberek, akik nem átallanak másokat kritizálni, sőt alájuk tenni mindenféle manipulatív eszközökkel, vagy a hátuk mögött rájuk dumálással aláásni a feléjük irányuló bizalmat, csak azért, hogy saját maguknak még több követőt, vagy hatalmat szerezzenek.

Például most voltak a választások, és hát lett egy új kormány. De igazából teljesen mindegy, hogy ki van kormányon, mert ha az az ember, vagy csoport, akik vezetnek, nem fogadják el Isten törvényeit, vagy ami még rosszabb, félre magyarázzák Isten törvényeit, akkor teljesen mindegy, hogy fehérek, vagy feketék, mert a nép szenvedni fog uralmuk alatt. A világ nem olyan bonyolult, és főleg úgy, hogy Isten a Hiteles szentírásokon keresztül elmondta a boldogsághoz vezető játékszabályokat is…

Szóval drukkoljunk, és imádkozzunk együtt a tér és az idő uraiért, hogy megértsék pillanatnyi hatalmukat Sri Krisnától az Istenség Legfelsőbb Személyiségétől kapták, azért, hogy a népet Felé vezessék, nem pedig azért, hogy élvezzék, hogy aki ellent mond velük annak ellehetetlenítik az életét.

Ezt a számot küldöm sok-sok-sok szeretettel mindenkinek aki Isten kegyéből másokat vezethet, hogy felismerje a titkot, miszerint egy kedves, őszinte, szeretetből jövő mosoly többet mond bármilyen szónál. Így csak azokra tudunk mosolyogni akiket szeretünk. És ha nem tanulnak meg szeretni mindenkit, és csak saját önző érdekeik vezérelik tetteiket, akkor csúfos kudarcba fullad minden törekvésük.

Meg mindenki másnak is aki azt gondolja, hogy attól komoly egy ember, ha nem mosolyog, meg azoknak akik szeretik: