Menü

Nawaratna rendelés


 

Rád jár a rúd?

Kerülget a depresszió?

Minden össze esküdött Ellened?

Van megoldás!

Egy több mint 5000 éves kultúra a védikus kultúra asztrológiai rendszere, kézenfekvő megoldást nyújt a Nawaratna medálok formájában Neked is, hogy harmonikusabban élhess környezeteddel és sokkal nyugodtabban viseld az élet viszontagságait.

Ezek az asztrológiai kavachák, bolygórendszerünk 9 fő bolygójának köveit tartalmazzák, melyek fel erősítik a bolygók kedvező hatásait viselőjének. A védikus kultúrábann házépítésnél is szokták e köveket alkalmazni, méghozzá úgy, hogy elássák a ház közepén az építkezés kezdetekor a medált, és így az egész házra és a bent tartózkodókra is kifelyti áldásos hatásait. Természetesen úgy is működik, ha egy kész ház egy központi helyén helyezed el amedált.

Az alább bemutatott medálok, kiváló minőségű,  eredeti Indiából származó felszentelt Nawaratna kavachák. Nekem is ilyen van, azért merem bátran ajánlani

 

navaratna chakra

Ez egy nagyméretű Nawaratna, kb. 3cm átmérőjű. Látványos darab, tehát csak olyanoknak ajánlom, akiket nem zavar, ha észreveszik őket. 

Chakra formája van, ami a védikus kultúrában egy nagyon kedvező forma, mert ez minden akadályt legyőz.

A talizmán vörösrézből készült és 14karátos arannyal van bevonva. Az arany réteg alatt egy műszaki keménységű aranyréteg van, ami a kopást gátolja.

navaratna lótusz

 Ez egy kisebb méretű Nawaratna kavacha, inkább mondanám nőinek. Megjelenése, mérete végett, sokkal diszkrétebb, mint felső társa.

Lótusz szirom formálya van, mely a védikus kultúrában a kedvező energiákat vonza

Szintén vörösrázből készült és 14karátos arannyal van bevonva. Az arany réteg alatt egy műszaki keménységű aranyréteg van, ami a kopást gátolja.

navaratna chakra silver, ezüst

Ez a medál ugyan az mint a legelső, csak full ezüst az egész.

Az ezüst nagyon kedvező a nyugodt és kiegyensúlyozott gondolkodásmódhoz. Viselőjét önbizalommal tölti el. Ezen kívül az ezüstnek tisztító hatása van, vagyis taszítja a kedvezőtlen dolgokat és csak a kedvezőt engedi át.

  

lotus nawaratna, silver. Ezüst navaratna medál Ő pedig mint a második medál, mondhatni az ezüst, szerintem női változat.

 

 

 

 

nawaratna yantra gold, aranyozott navaratna nawaratna lotus gold

 

A Nawaratna ékszerek Indiában készülnek, elkészítésükkor és a megfelelo
drágakövek
kiválasztásakor különös gondot fordítanak a védikus
irodalomban található útmutatások betartására.

Ezek garantáltan jó minőségű és eredeti Nawaratna talizmánok Indiából. 

 

 
 

Ha párban rendeled az Aranyozott chakrát és a lótuszt, Neked meg annak akivel élsz hogy harmónikusabb legyen a kapcsolatotok, akkor 20000-Ft- ért kapod a kettőt. (Így próbálnék meg hozzájárulni, hogy szebbé tegyem az életeteket.) Ha az ezüst medálpárt rendeled, akkor  azt meg 25000Ft-ért küldöm.

A medálok postával mennek, abban tutira megbízok, és körülbelül 1hét, de max 2 alatt jutnak el az országban bárhová Hozzád.

Nem kell mást tenned, mint küldened nekem egy emilt, hogy melyiket/eket választottad, megírnod a nevedet és a pontos címedet, és akkor én meg küldöm neked a talizmánokat. A fizetés postai utánvéttel történik.

Garancia: A medálokra 1 év garanciát vállalok, de vállalhatnék persze életfogytiglan tartót is, viszont az meg hogyan nézne már ki. :)  Szóval ha szétesik, vagy kipotyog, amit elképzelhetetlennek tartok, akkor ezt jelzed nekem szintén emilben, vagy telefonon, hiszen a kontaktnál azt is meghagytam, elküldöd az összes alkatrészt, és már ki is cserélem…

 

Akkor most, nincs más dolgod, kiválasztani, hogy ezentúl melyiket szeretnéd viselni.

 

Még nem fogyott ki a raktár :)

 

 
Gouranga