Menü

Néhány infó:


Főzőtanfolyamhoz konyhát, vagy lakást keresek
Nagyon sokan kérdezgetik tőlem, hogy mit eszek, ha vega vagyok, meg hogyan tudok így jó erőben lenni, miegymás. Ezért tervezem egy nagyon kedves jó barátommal egy Főzőtanfolyam elindítását, ahol a főzés alapelveiről lenne szó, a táplálkozás mibenlétéről, meg arról, hogy mit jelent tudatosnak lenni arról, hogy mit eszik az ember.

Azt hiszem az én testem a heti minimum 7 edzéssel egész jól igénybe van véve és ha nem figyelnék arra, hogy megfelelő mennyiségű tápanyagot vigyek be mindenből, akkor ez nem menne. Főleg nem éveken át. A tudatos mozgáshoz tudatos táplálkozásra is szükség van. A legtöbbet akkor foglalkoztam ezzel a témával, mikor a Vegafood Blogot írtam, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend…

Szóval valahol Budapest belső részén (csak a könnyebb megközelítés végett) keresnék havi 1-2 alkalomhoz igényes és tágas konyhát, ahol össze tud gyűlni 8-10 ember, na meg két szakács és bátran meg kényelmesen tudnak főzőcskézni.

Navaratna
Az van, hogy ha azon gondolkodsz, hogy Navaratnát ajándékozz-e karácsonyra, magadnak, vagy bárki szeretteidnek, akkor most még mindenből van, de magam sem gondoltam, hogy ekkora lesz az érdeklődés, így például Aranyozott  Chakrából már nincs egy darab sem, és ugyan így fogyogat szépen az összes. Szóval ha valamelyik tetszik, akkor minél hamarább rendeld meg.