Menü

Nem a tested vagy


(Én se.)

Krisna Ő mindenhol Krisna.
Minden az Ő energiája. Mindenről Ő kell, hogy eszünkbe jusson, mindent
az Ő elégedettségére kell tennünk.

Tegnap kapott a központ egy
profi kisméretű tangó-harmónikát. Nagyon szép hangja van. Egyszer azt
álmodtam, pont egy ilyennel vezetek egy harinámot. Mostanában nem
nagyon tudom összerakni a dolgokat, amik körülöttem történnek.

Néha azonban nem is baj egy kicsit sodródni az "árral". Hatsumi sensei is úgy mondja, "csak gyakorold a ninjutsut és éld az életet". Nem tudom mennyire ismeri a Krisnatudat filozófiáját, de ezt itt is lehet alkalmazni, mert tulajdon képpen nem nagyon kell foglalkozni itt semmivel, csak a szolgálattal, amit kapunk, hogy azt a legtökéletesebben végrehajtsuk, Krisna elégedettségére. Mindegy hogy valaki mosogat, vagy templom elnök, mert igazából nincs különbség. Mind a kettőt lehet jól is meg rosszul is csinálni. Elég egyszerűen hangzik igaz? Az is. Csak a megvalósítása, a mindennapokban való alkalmazása az az aminek elsajátítása kicsit komolyabb erőfeszítést igényel. Legaláábbis az én esetemben biztos.

Mától ismét reggel fél 5-től van a mangala-árati Debrecenben. Ez azért különösen izgalmas számomra, mert pont mától kedd és csütörtök este nyolctól tízig van az edzés. Ami attól csodálatos, hogy most heti kétszer fogok leg jobb esetben tizenegykor lefeküdni aludni…

Itt 100%-nak kell lennie a szadanának, különben… Na mindegy…

Krisna minden ok oka. Majd megnyilvánítja talán számomra is a terveit velem kapcsolatban. Meg ha bírom ezt így egy hónapig a 100%-ot, akkor szerintem utána már csak két csapátit fogok enni, meg 1 pohár tejet hozzá egész nap.

Aztán onnan már csak egy pislantás, hogy napi két órát aludjak,( :) Na persze… ) meg 192-kört jappázzak. (Hm…) Ok. itt vége az álmodozásnak… Szóval úgynéz ki komolyabb idők jönnek a nem vagyok ez a test című fejezetben. Igazából nagyon kedvemre valók az effajta kihívások, bármennyire is igyekszik az elmém meggyőzni ennek az ellenkezőjéről.

GOURANGA