Menü

NinjutsuBudapest.com


Közben egyre pofásodik a Dojo oldala. Apránként farigcsálom, már csak a dolgokat rajta, mert amúgy jól teljesít. Folyamatosan iratkoznak fel az emberek a hírlevélre, és minden héten jön 2-3 új ember.

Most kb 15-en vagyunk egy edzésen. Java részt jó képességű 18 év körüli fiatalok. Nem is igazából mind nagyon érett és nyitott gondolkodású ember, így csodálkozom is, hogy mostanában nem jöttek hikomatok (hadseregnél az alkalmatlanokat hívták így, akiket valahogy mégis besoroztak).

Persze a rétről be kellett húzódnunk valahová, hiszen szakadt az eső, meg fújt a szél és mivel mindenki kezdő, így nem biztos, hogy jó lett volna izületeket csavargatni hidegben. Szóval most a templom adott menedéket, háttul toljuk az oviban. Még pár ember be fér, de aztán nézni kell egy nagyobb helyet (Ami igazából már meg is van, csak amíg itt is elférünk addig nem akarok fizetni érte)

Na meg persze tök jó, hogy bejönnek a srácok, ott az oltár, edzés után kitakarítunk és mindent visszapakolunk a helyére, majd átsétálunk a templomszobába bhajanozni, illetve elénekelni a Damodárastakát.

Jött egy lány is… Aztán meg múltkor még kettő jött megnézni és jövő héten ki is akarják próbálni.

Aki jár már egy idelye, azzal egy kicsit edzettem kedden, úgy mint a fiúkkal. Hiszen végső soron harcközben nincs különbség. Max annyi, hogy a fiúkat ha lenyomják, őket utána nem biztos, hogy meg is erőszakolják. Szóval elkezdem a kemény felkészítést. De amúgy szerény csendes, meg mondtam neki, hogy kösse be  a haját, mert keleten ha ki van bontva, akkor az meztelennek számít, meg amúgy is csak zavarja ha lobog minden felé. Eddig megcsinált mindent, úgyhogy egyenlőre nincs vele gond.

Ahogy nincs gond a fiúkkal sem, akik körülbelül megértették, hogy nem randin vannak mikor vele edzenek, hanem ugyan úgy edzésen, és ott nincs különbség mint fiú meg lány, csak egy két apró részlet, hiszen vannak dolgok amiket a nők másképp látnak és másképp gondolnak. Ezért hívják a női Ninjákat Koniuchiknak. Szerencsére néha volt alkalmam beszélgetni Ninmamival, aki egy 5 danos Ninjanő ;D , és ezen beszélgetések alatt leszűrtem ezt azt, hogy mégis neki hogyan csavarodnak a fejébe a cuccok, és akkor így próbálom meg átadni.

Itt edz Kisordas. Gyere te is!

 

Szóval edzünk. Raktam fel néhány képet is az oldalra, és hamarosan lesz még néhány, hogy

 

mutasson is valahogy az oldal. Bár csak a szöveg is jól működik…

Ha van kedved, most gyere el hozzánk te is, mert most pont mindenki kezdő és akkor egy jó kis csapatba csatlakozhatsz be. Ha meg már nyomod egy idelye, akkor is várunk sok szeretettel a Bujinkan Bhima Dojo tréningjein. Kedd, Csütörtök 6-8-ig Csillaghegyen, az Indiai Kultúrális

központban.

Itt minden infót megtalálsz: