Menü

“NordStand HELL”


  Udv a pokolbol testver!

 Ismet elvezerelt hät ide az Ur vegtelen kegyeben. Semmit sem vältozott a hely tavaly ota, csak 365 ejszakaval kemenyebb lett. Vege van mindennek… Itt mär tenyleg nincs mäs, csak kapaszkodni a hitedbe. Ez egy ilyen hely… Reggel megveted a läbad a fronton es egesz nap nyomod. Mäskepp nincs esely. Mert ez a pokoli hely, össze tör semmi perc alatt, mint az oceän hullämai. Ujabb es ujabb emberäradattal kell szembe es szembe neznem es kivälasztani azokat, akiknek van eselyuk a rohano öruletben, megkapni Srila Prabhupäda kegyet. 😉 Byutifullos ;D.

  Ma szombat van egy igencsak kemenynek igerkezo nap. Föleg ezen a helyen szokott darälos lenni a hetvege. Azert komoly a hely, mert igazäbol minden adott. Fedett folyoso, padlofutes es igy meleg, mindig van ember, ugyhogy nem lehet semmire sem fogni ha nem megy. A hiba csak bennem van. Ez a helyzet… Es mikor ezzel szembesul az ember, akkor az bizony fäj. Meghozzä kegyetlenul…

  Igy hät nincs mäs eselyem, mint a kegyedert imädkoznom, hogy könyörögve kerjelek, hogy ez a nagykepu gyaur kutya, aki en vagyok valahogy meltonak talältassek arra, hogy ep elmevel megussza ezt a kalandot is, es kitarthasson mindvegig.

Mondj ertunk egy imät, ha van pär perced, Please!

Ämen

szd:mcdas

 

ui: "Az arrogancia nem más mint önzés, plusz a tudás hiánya…"