Menü

Oktatás – Tanfolyamok


Tanfolyamok: Csapatépítés, Vezető képzés, Önmegvalósítás, Spiritualítás, Önmanaggelés, Önbizalom fejlesztés, Önvédelem, Harcművészet,  Hogy tegyem meg a következő lépést Tréningek

Itt találod azokat a tanfolyamokat, amiket azért készítettem, hogy megkönnyítsem az életed.

Ingyenes Online:

Harciszerzi Tudatos tanfolyam

Harciszerzi Tudatos Tanfolyam: A Harciszerzi tudatos tanfolyam mellé jár 3 pdf ajándék könyv is teljesen ingyenesen. Olyan titkok és rejtelmeket fedünk fel együtt egy 10 alkalmas email tanfolyam keretein belül, melyek garantáltan segítenek elfogadni önmagad és másokat.

A Harciszerzi Tudatos Tanfolyamot elsősorban azoknak ajánlom, akik valódi megoldásokat szeretnének a problémáikra, legyenek azok épp bármilyen méretűek és bárhonnan fakadóak. Ha azt akarjuk, hogy rend legyen az életünkben, akkor először magunkba kell rendet rakni, és akkor ez utána szépen lassan megjelenik kívül is, körülöttünk. Csak akkor vágj bele, ha nem félsz az igazságtól, főleg azoktól az igazságoktól, amik rólad húzzák le a leplet. Ez a tanfolyam neked való, ha készen állsz arra, hogy bátran szembe nézz valódi önmagaddal.  Bővebb infó és jelentkezési lehetőséget itt találsz.

 

 

Harciszerzi tudatos tanfolyam, online, ingyenes

A Krisnás szerzetesek Legféltettebb Titkai: Miért van jel a homlokukon a Krisnásoknak? Miért öltöznek lepedőkbe? Miért énekelnek annyit? Mit gondolnak más vallásokról? Mit gondolnak az Evolúcióról? Hogyan teremtette Isten a világot a Krisnások szerint?

Ezt a tanfolyamot akkor ajánlom neked, ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen elvek szerint hogyan éltem amikor szerzetes voltam. Nagyon egyszerű dolgokról van szó, melyek a Hinduizmus Vaisnava ágának külsőségeit és filozófiáját mesélik el, egyszerű, közérthető nyelven. Heti egy emil, egy gyakori kérdéssel, és egy rövid velős válasszal.

Bővebb infó és jelentkezési lehetőséget itt találsz.

 

A harcművészet alapelvei tanfolyamA harcművészet titkos elvei tanfolyamon azokat az ősi filozófiai elveket ismerheted meg, amik a harcosi élet és hitvallás velejárói voltak az ősi időkben, és napjainkban is. Ajándékba kapod mellé Sunce a Háború művészete című könyvét.

Azoknak ajánlom, akik szeretnék megismerni, hogyan gondolkodik és él egy harcos, Főleg ajánlom, ha nem tudsz eljönni az edzéseinkre, vagy csak simán szeretsz ilyen témákban olvasni. Ez a sorozat egyedülálló alapossággal és kendőzetlenül fedi fel a valóságot a Budo útjáról.

Bővebb infó és jelentkezési lehetőséget itt találsz.

Adomány jellegű:

Harciszerzi Élet Edzés Program:

Személyes konzultációt akkor javaslom neked, ha úgy érzed régóta vagy egy olyan gödörben amiből egyedül nem tudsz kimászni. Egy beszélgetés alatt általában megtaláljuk együtt azt a következő lépést, amivel meg tudod lépni azt ami ahhoz kell, hogy megtaláld a harmóniát és a békét önmagaddal: 

Bővebb infó és jelentkezési lehetőséget itt találsz.

Harciszerzi lifekoacsing. Ha szeretnéd, hogy valaki megmondja neked. végre. :)

Motívációs tréningek:

Csapatépítő programokat is tartok, illetve többféle csoportos tréninget. Ezek lehetnek előadások különféle Spirituális témákban, melyek nagy részt abban segítenek, hogy az emberek jobban képben legyenek magukkal és a világban amiben élnek. Mondhatni motívációs tréningek, melyek abban segítenek, hogy a mai rohanó és el erkölcstelenedő világunkban meg tudjuk őrizni emberi mivoltunkat, és teljes lelkesedéssel tudjuk végezni kötelességeinket. Az előadásokért adományokat elfogadok, de nincs konkrét áruk.

Előadás Témák (A teljesség igénye nélkül):

  1. Hogyan lehetek összhangban önmagammal és a körülöttem lévőkkel
  2. Hogyan találhatom meg, mi az életem célja?
  3. Miként háríthatom el az akadályokat az életemből, hogy könnyedén valóra válthassam az álmaimat.
  4. A jó vezető nem követel, hanem inspirál.

Fix díjas programok:

Csapatépítő Programok:

A csapatépítő programokat általában harcművészeti hangulatban és témákban szoktam tartani. A programok is effélék, és ilyen hangulatban. Ideálisak olyan csoportoknak ahol sokat számít, hogy a kollégák csoport tagok miként viselkednek egymással stresszhelyzetekben. Természetesen teljesen biztonságosak a programok, ráadásul egyedül állóak is. Ezekről bővebben itt olvashatsz:

 

Japán gerincterápiás Jóga:

Japán Tartásjavító Gerincterápiás jóga

Önvédelem tanfolyamok, Felnőtteknek, Nőknek, Gyerekeknek:

Ninjutsu Önvédelem Edzés BudapestNinjutsu Női Önvédelem Budapest

Ninjutsu Harcművészet oktatása Gyerekeknek