Menü

Pax homo Aindra prabhu


Egy nem olyan rég e-világból eltávozott nagyszerű személyre, Aindra prabhura szeretnék emlékezni a mai napon, aki a mantra jóga napjaink azt hiszem legmagasabb fokára eljutott személy volt. Életében sok támadás érte nyílt szavai, őszinte hozzá állása miatt, de mindvégig ragaszkodott a megvalósításaihoz és az úthoz, amin járt. Írt egy könyvet is a tapasztalatairól, amit nem olyan régen bekövetkezett halála után adtak ki és ami csak amolyan underground kering a világban még az amúgy is undergroundnak számító Mantra-Jógás körökben is.

Ezen a felvételen a legtökéletesebb Mantrát, a Hare Krisna mantrát énekli barátaival, bhajan csapatával Vrindavanban, Indiában ősi tradícionális dallamokkal. Lehet, hogy nem túl populáris, sőt egy anyagi célokkal rendelkező személynek talán még kellemetlen is, de azoknak akik értik, vagy van valami sejtésük a maha-mantra hangulatainak hullámzásáról és az együtt zenélés efféle gyönyöreiről, nekik ez a felvétel maga lehet a nektár.

(Hamarosan úgy néz ki április 9-én egy tavasz nyitó mantra jóga estet szervezünk. Jelentkezem a részletekkel hamarosan, valamint ősszel szervezünk egy utazást Indiába is, méghozzá az igazi indiába, nem a túristás részekre, hanem oda, ahol a spiritualítás igazi gócpontjai vannak.)

Ezt a bejegyzést küldöm sok szeretettel, azoknak akik megpróbálnak szakítani az anyagi világgal, de sokszor belegabalyodnak a visszahatásokba és próbálnak a helyes úton járni