Menü

Politika; Ebek harmincadja…


 

  Érdekes dolgok azok, amik  nap mint nap megtörténnek és egyre újabb és újabb ötleteket adnak, hogy vajon mit is kéne csinálni, hogy jobb legyen ez a világ.

  Tegnap például kaptam egy üzenetet (Lehet, hogy Krisnától álnéven :)) Miszerint miért nem teszek én valamit.

  Az elmém is nap mint nap hasonló ötletekkel áll elő. Elmondok egyet:

 

  Itt vannak ezek a választási, meg politikai acsarkodások. Mint a kutyák úgy nyomulnak azok, akik eldöntik mi legyen-e nép sorsa. Tegnap edzésre menet pl: Meg pillantottam (nem volt nehéz, mert minden tele van ragasztgatva vele.) Egy az épp aktuális miniszterelnökünk és egy népszerű zenekar együttes fellépését, a város friss sportcsarnokában, ahová persze mindenkit sok szeretettel várnak. (Még lehet, hogy el is megyek.) Aztán mentem egy pár háztömböt, és egy ellen kampányoló párt ifjú tagjai szépen ragasztgatták le ezeket, a saját jelöltjük (egy nő.) plakettjaival. Na gondoltam így kezdik, és pár év múlva meg benyalják, vagy beugatják magukat a parlamentbe és jót röhögnek rajtunk, a népen. Mert hát ugye kit választ meg a „Nép az Isten adta nép”. Azt a kutyát, amelyik hangosabban ugat.

  Például kedvem volna csak amolyan pusztakézzel besétálni a parlamentbe, szétdobálni a kormányőrség dicsőséges tagjait, ha ellen szegülnek (Elhajolgatni a golyók elől, meg minden :)), majd ugyan így tenni a drága politikusokkal, akik igazából, csak állatok, mivel négy dolog érdekli őket: evés-ivás, alvás, párzás, védekezés. Szóval kihajigálnám őket mind egy szálig és csak olyanokat engednék be, akik a valódi értékek tanítása szerint irányítanák az országot. Akik az önmegvalósítást előbbre helyezik az életükbe, mint a harácsolást. Mert ha nem a vallásos elvek szerint irányítják az országot, nem Istenért, akkor csak saját magukért csinálják. És  akkor nem méltóak arra, hogy vezessék Isten népét.Mert minden nép Isten népe, még a magyar is…

  De nem tehetem.

  Mert ez egy kicsit diktatórikus lenne. Amolyan tűzzel vassal. (Az nyilvános inkvizíció meg ugye ma már ki ment a divatból.) De a szentírások elítélik ezt a magatartást, mert ebben a korban, szelídséggel lehet csak elérni valamit. Mármint az emberek belsejét csak azzal lehet megváltoztatni (Gondolkodás módját .)). De amíg a nép úgy szeretne élni, mint a kutyák és maga is a holdat vonyítja, addig csak az erős kutya… .  Inkább hiszek benne, hogy fel fog ébredni magyar ország, sőt az egész világ. El dobják nyakörveiket és nem engedelmeskednek rabszolgatartóiknak.

  Úgy nevezik ezt, hogy kulturális forradalom. Vér nélkül. Ez művészet. Nem kutyák ugatása.

 

Ugass tovább, vagy énekeld te is (Ha beszélsz emberül.):

 

Hare Krisna Hare Krisna

Krisna Krisna Hare Hare

Hare Ráma Hare Ráma

Ráma Ráma Hare Hare

 

  Ha szép hangosan tudod mondani, akkor van esélyed. Ha valami van ott legbelül, ami meggátol abban, hogy valóban megcselekedd, vagy meggyőz róla, hogy persze, hiszen ezt mindenki tudja mondani és valójában nem hagyják el az Úr szent nevei ajkadat, akkor is van esélyed, csak sokkal kevesebb. 1:100 000 000 000 000 000 valahogy ebben az arányban. Mert a számok nyelvét akkor minden bizonnyal jobban beszéled, mint a lélekét.

De sebaj. Imádkozok érted is… :)

 

„Mert Isten szemében mind egyek vagytok.”

 

Gouranga!