Menü

Rendszer hiba


Történt egy kis baleset a harciszerzi üzemeltetőjének, a freeblognak a szerverein, aminek következtében pár napig nem volt elérhető az oldal. A rendszer hiba folytán minden elveszett, csak az utolsó mentés nem.

A Harciszerzit a rendszer hiba előtt Augusztusban mentettem utoljára, mikor Szombathelyen jártam. Ezért azt tudták rekonstruálni. Így egy pár napig csak azok a bejegyzések és hozzászólások voltak elérhetőek. Szerencsére a Freeblog stábja nagyon penge emberekből áll, így sikerült ki ötölniük-hatolniuk, hogy google readerből vissza lehet csinálni a bejegyzéseket, mert az ugye mindent ment és archivál.

Így sikerült a harciszerzi összes elveszett bejegyzését is rekonstruálni. Csak a hozzászólásokat nem tudtuk visszacsinálni. Ezért aztán szíves elnézését kérem minden kedves hozzászólónak, akinek eltűnt a kommentje amit augusztus óta írt ide a harciszerzire.

Én személy szerint nagyon örülök, hogy ennyivel megúsztuk a dolgot… A blog a tervek szerint, miután vissza állítjuk a küllem beli azóta történt apró módosításokat, folytatódik ugyan úgy mint eddig…

Szóval köszönöm a sok aggódó levelet, meg segítségnyújtást mindenkinek, de főleg a freeblognak, akik ismét bizonyították, hogy bár az élet különös akadályokat gördít elénk, ki lehet gurulni belőlük, és fel lehet állni. :)