Menü

Részletek az iwiw üzenőfaláról…


A teljesség igénye nélkül:

iwiw

Gondoltam,ha ilyet írok,akkor sok embernek jobb napja (és talán jobb élete) lesz,ha ezt elolvassa.Szép Napot Mindenkinek!

-Amint a megtestesült Lélek állandóan vándorol ebben a testben a gyermekkortól a serdülőkoron át az öregkorig,a halál után is egy másik testbe költözik.az igazi énét megvalósított embert azonban nem téveszti meg az efféle változás.
-Tudd meg,hogy az, ami áthatja az egész testet,elpusztíthatatlan.ezért a Lelket senki sem képes megsemmisíteni!
– Miként az ember leveti elnyűtt ruháit és újakat ölt magára,úgy adja fel a Lélek is az öreg,és hasznavehetetlen testeket,hogy újakat fogadjon el helyükbe.
– Az egyéni Lélek törhetetlen,oldhatatlan,és sem megégetni,sem felszárítani nem lehet.Ő mindent átható,örökkévaló,változhatatlan,rendíthetetlen és örökké ugyanaz.
– A Lélek nem ismer sem születést,sem halált.ha már létezett,többé meg nem szűnhet.nem-született,örökkévaló,mindig-létező,és ősi.s ha a testet meg is ölik, Ő meg nem ölhető.

——————–

Milánói rendőrtisztek arról számoltak be, hogy különböző szervezett bűnözői csoportok, fegyver- és drogkereskedők, sőt még prostituáltakat futtató bandák is Skype-on kommunikálnak, ami lehetetlenné teszi a nyomozóknak, hogy lehallgathassák őket, mivel az informatikai cég nem kívánja titkosítási eljárását a hatóságokkal megosztani.
(forrás:biztonságportál

——————–

"Ahol a nagylelkű természet önként kitárja magát a világnak, ott az ember, minden szűklátókörűségével és önzésével együtt jelentéktelenné válik."

——————–

A szerb-magyar határon fekete Mercedes gördül a vámosokhoz, benne erős emberek.
– Hová mennek?
– Enying, izé, Esztergomba, várost nézni, kikapcsolódni.
– Fegyver van maguknál?
– Természetesen nincs.
– Tessék, itt van egy pár…

——————–

kedves Barátaim
Megújult a http://www.iskconmedia.com/

——————–

Most telefonált egy férfi…zokogva…akadozó beszéddel a sírástól, hogy barátjuk, családtagjuk egy óriás snauzer ma éjjel a császározást követően meghalt.
9 baba maradt utána…
Bármilyen megoldásra nyitott!
Bármit kifizet bárkinek, csak segítsen.
Dajkakutya lenne a legjobb. Ő bárhová az országba elvinné a kicsiket.
Ha csak 1-2-3 babát tudna bevállalni valaki annak is örülne.
ha menhelyi, vagy kóbor kutya, ő csalágtagnak magához veszi egész életére, ha dajkaságot bevállal valaki az is jó….bármi, csak ne kelljen meghalni a babáknak.
Budapest, soroksáron vannak a babák.

——————–

Továbbitott:
Vigyázzatok!
Aki a Windows Live Messenger -t használja az msn-hez, annak a lap alján időnként megjelenik egy IQ-teszt.
Ez egy nagy átverés!!!!! Ha rákattansz és megcsinálod a feladatot, a telefonszámodat fogja kérni "a válasz" megküldéséhez.
Ha itt megadod a számodat és a tovább gombra kattintasz, kapsz egy sms-t és ebben a pillanatban 1080 ft-ot (EZERNYOLCVAN forintot) levonnak a kártyádról, előfizetésedről!
Innentől kezdve az IQ-tesztről már szó sincs, hanem tagja lettél a "dada klubnak",és ami a legszörnyűbb: HETENTE le fog vonni újabb 1080 forintokat a rendszer, egészen addig, amig ki nem lépsz a dadából.
De kilépni sem egyszerű, mert a honlapon nincs rajta, hanem egy telefonos automatát hívogathatsz munkaidőben…
Szóval ez a jelenlegi LEGNAGYOBB CSALÁS ami kimondottan a diákságot célozta meg

——————–

Minden kedves ismerősömnek tudom ajánlani kertvárosba 03.03-tol indul Thai Box edzés 18:30-tol!Érdemes eljönni és kipróbálni.Nevko felett lesz kb.80mrel az edző terem!Horvát László(Füles)tartja az edzéseket.Ha bárkit érdekel írjon privátba nekem vagy a Horvát László(Füles)nek.Az edzések kedd és csütörtöki napokon lesz +tartva.Bátraké a cseresznye vagy a szerencse !!!

——————–

Boldog névnapot Zsuzsákok!  

Nem azért írom, mert olyan kedves ember vagyok, csak azért mert sok Zsuzsa ismim van, és így több legyet ütök egy csapásra!

——————–

Arra szeretném kérni a sportoló lélektársaimat is, hogy ne menjenek szórakozóhelyre, és éjszaka inkább egymásnál legyen mindenki,mert dúl az eröszak Europában.

——————–

Kreatív, szép, igényes. Nézd meg.  
http://www.mandalaart.hu/

——————–

ma este isbhajan lesz a tempiben      

——————–

"A fák a földön elmerültek a fény utáni vágyakozásban. A napsugarak utáni szomjukban egyre magasabbra és magasabbra nőttek. Itt mindegyik úr volt a maga helyén, mindegyik sudár, szép, erős. BEZZEG AZ EMBER! Úgy akar fölemelkedni, hogy másokat kicsivé tesz. Még igazságtalanság árán is elnyomja társait." Pratibha Raya

——————–

Gouranga

ui: Ezt a bejegyzést az én drága ismerőseimnek ajánlom, akik nap mint nap megörvendeztetnek a hasonló üzeneteikkel. ;P