Menü

Rombolás helyett építeni


Nem is olyan régen volt egy kis félreértésünk egy harcos barátommal. Majdnem vérig ment a dolog és már épp ott tartottunk, hogy leaprítjuk egymást. El is jött a Dojoba, hogy akkor lerendezzük a dolgot. De itt aztán beszélgettünk egy jót, nevettünk az egészen egyet, meg főleg azokon akik próbáltak uszítani bennünket egymás ellen, és még meg is akarták nézni a meccsünket… (legalja…)

Amala Vs. Kisordas

“Minél lejjebb hajtja a kalász a fejét,

annál több szem van benne.”

Mert hát nem vagyunk már 20 évesek, hogy azért harcoljunk egymással, hogy másoknak bebizonyítsunk valamit. Meg ha 20 évesek lennénk, akkor sem kéne bizonyítanunk senkinek semmit. Aki bizonyítékot akar, kössön ránk, keressen meg, de ez a “szerintem ez meg az jobb nálad, vagy ez meg az nem való semmire” duma, csak az olyan emberek gondolatai, akik a tévéből élik az életüket és csak képzeletben vívják meg a harcaikat. A képzelt harcosoké, akik igazából Nagyon nagy harcosok, de csak H nélkül. :)

Amala Vs Kisordas Food for Life

Aztán kimentünk a Blahára és osztottunk együtt ételt a rászorulóknak. Szerintem így kell problémát, vagy nézeteltérést megoldani felnőttek módjára. Azt az energiát, amit abba öltünk volna, hogy a balfácánok elégedettségére megpróbáljuk elpusztítani egymást, inkább abba fektettük, hogy segítettünk a rászorulókon…  Rombolás helyett építés…  Ez a jövő…