Menü

SamBandha Gyertyafényes mantra-jóga est.


Nagyon sokan kérdeztétek, hogy miért nem tartottunk tavaly több Gyertyafényes Mantra-Jóga Bhajan estet. Nem írtam és beszéltem róla, és ez így van jól. Viszont most a  nagy sikerre érdeklődésre való tekintettel,  szeretnélek meghívni, a következő gyertyafényes mantra-jóga bhajan estre, ahol főleg bhajanozni, és zenélni fogunk, ismételten nagyrészt tradicionális hangszereken, meg énekelni, ősi tradicionális mantrákat.

Kéklótusz

Egy igazi offline élmény. :)

Ez a közös meditáció, sokadik  alkalommal lesz megrendezve a Kék-Lótusz Jóga, mozgás, és életmódközpontban (Blahánál)
“A gyertyák meleg és otthonos fénye megnyugtatják az elmét, a transzcendentális hangvibráció, pedig betekintést nyújt létezésünk olyan dimenzióiba, ahová csak ritkán merészkedünk, illetve ahová a mai rohanó világba csak ritkán tudunk elszakadni.”

Ha játszol valamilyen hangszeren, akkor azt hozd el bátran magaddal, de ha nem, az sem baj, mert két keze amit ritmusra össze lehet ütögetni, mindenkinek van.


Ha eljössz, kérlek írd meg emilben, hogy egyedül jösz, vagy hány vendéget hozol, mert egy barátom szeretne egy kis harapnivalóval megvendégelni minden vendéget. Így téged is.

harciszerzi@gmail.com


Mikor?
A Gyertyafényes bhajan est 2010.junius 12-én lesz 17:00-kezdettel

Hol?
Kék Lótusz – Jóga-, Mozgás- és Életmódközpont
1085 Budapest, Stáhly u. 13., 1. emelet  (a Balah Lujza térnél, a Corvin Áruház mögött)

 

Mit kell tennem, ha szeretnék ott lenni?
Semmi más dolgod nincs, mint szabaddá tenni a szombat estédet és eljönnöd. Vagyis legfőképpen oda kell találnod. :)

Mennyibe kerül?
Ezen a helyen ez lesz az első, úgyhogy a hangodat, és a szívedet kell csak hoznod. Meg azokat akiket szeretsz. Na meg egy kis nyitottság és lelkesedés sem árt. :)

Sok szeretettel várlak