Menü

SamBandha MantraCommando Tavaszi Újjá születés MantraJóga est


sambandha

“Tavaszi újjá születés”

Mantra Jóga est

2011.04.09-én a Kéklótusz Jóga központ

18:00

Köszöntsük együtt a Tavaszt!

A Lélek újból és újból megszületéséről, mint ahogy a tavasz újra és újra kivirágzásáról fogunk beszélgetni.

Valamint Ősi Védikus mantrák Vibrálásával, melyet tradicionális és modern hangszereken fogunk kísérni zenei aláfestéssel, foglyuk segíteni lelkünket, hogy el tudja fogadni az életünkben újonnan megszülető dolgokat. Gyere el és legyél velünk ebben a különleges tavaszköszöntő zenés közös meditációban.

SamBandha MantraJoga BhajanBand The MantrCommando:

-Horváth Ádám Kisordas (a harciszerzi) harmónium, ének

-BankeeBihari Dasa Caratal, vokál

-MadhuKanta dasa Caratal, vokál

-PurusaSukta dasa, Mridanaga (Indiai tradicionális két fenekű dob), vokál

-Warren, Ausztrália, didgeridoo

-Balázs Gergely hegedű művész, hegedű, vokál

Mit kapsz ha eljössz:

stresszoldás, energetizálás, harmónia kezelés, transzcendentális hangvibráció, mely megrezegteti a lelked, béke, szeretet, utazás egy másik dimenzióba,dinamikus, aktív meditáció, ritmus és készség fejlesztés,kommunikációs és szorongás oldó tréning…

Milyen lesz, mit fogunk csinálni?

Együtt, közösen fogunk meditálni, befogadni az örök változást és megújulást, ami tavasszal bekövetkezik minden ember életében.
A Ősi mantrák erejét hívjuk segítségül, hogy elengedjünk mindent ami bánt, zavar bennünket.Együtt utazunk el a jelenbe, és akkor és ott, semmi más nem lesz, csak maga az élmény, a kapcsolat. (SamBanda, azt jelenti, hogy kapcsolat)

Mennyibe kerül?

Amennyibe szokott. Az estre el kell hoznod magad, az egész tudatodat, meg jókedvedet. Meg amennyit még ezeken felül jó szívvel tudsz adni. Vagyis a belépő adomány jellegű, csak az a feltétele, hogy jó szívvel add…

Hogy tudok jelentkezni?

Az estre itt tudsz jelentkezni a neved meg az emiled megadásával, valamint ha hozol hangszert, meg vendéget, annak a jelzésével:


Név : *
Email : *
ha hozol hangszert:
vendegek: