Menü

Sokkoládé.


 

  Ma az elmúlt napok eseménytelenségéhez képest „sokkoló” mennyiségű esemény és szituáció pörgött le előttem.

  Először délelőtt egy kb 30-kilós csomagot vonszoltam be Sz.helyre, az egyik megrendelőnek, aki is egy amolyan „durván” ezoterikus beállítottságú fiatal létére elég kiélt vonásokkal rendelkező hölgy és kedves csapata a város szívében.  Szóval „kicsit variáltak a fizetési feltételekkel és a végén megfejelték a Gourangás elköszönésemet és az ajándék matricát egy: Mi nem akarunk krisnások lenni-vel.  -Nem is lehetnétek, ha nem akartok mondta nekik erre a már határon táncoló hamis egóm. Aztán kaptam egy kis filozófiát is, hogy nem jó bárhová is tartozni, mert akkor az ember kizár más dolgokat az életéből. Nem tud nyitott lenni. Olyan lesz mint én, hogy őket például már ki is zártam abból, hogy Krisnások legyenek. Na itt leesett, mekkora hülyeséget is mondtam nekik és megpróbáltam egy: Ha valamit nem akarsz csinálni, akkor nem lehetsz az-al.  Erre meg hozzám vágtak egy ők mindenek akarnak lenni. (Sose volt igazából türelmem a nőkhöz és filozófiai észjárásukhoz, de mikor még meg is vannak valami nagyon nagy ostobaságról győződve, akkor meg aztán pláne.) Szerencsére itt már képben voltam és csak annyit kértem tőlük, hogy mondják, hogy Gouranga. –Mondták.

  Aztán edzésre délután megérkezett egy sensei Pestről, aki amúgy komolyabban Sintoistának vallja magát. (Minden chi+ minden energia stb.) Kicsit beszélgettem vele is. Ő amúgy a „magyar főnija” „legbensőségesebb” „tanítványa”. Ügyesen mozog, jól vágja a technikákat, illetve elveket.

  Meg jött egy durvábban kigyúrt srác is először, meg visszatért egy régi új arc fekete gí-felsőben fehér ővvel, alul meg egy fekete térdnadrág strandpacskerral. (BeachNinja)

  Olyan volt az egész, mintha hirtelen valami gagyi magyar paródiába csöppentem volna, amit a szereplői halálosan komolyan vesznek. Persze a tréningen a fő hangsúly a szombati övvizsgára való paráztatásról szólt. Hogy ha ezt így csinálod, akkor ez nem lesz jó, ha meg azt mondja neked, akkor véged. Igazából olyan mértékben nem érdekeltek ezek a dolgok, hogy kicsit kibuktak rajta. (Nem kezdtem el izgulni.)

  Hát ezek a mai bűneim vagy jó cselekedeteim. Az, hogy melyiknek látod őket, csak tőled függ. Köszi, hogy elolvastad.

 

  Gouranga!!!