Menü

Státusz váltás?


Többen jönnek mostanában hozzám, hogy tényleg kiköltözöm a templomból? Meg hogy miért? Sőt vannak akik úgy jönnek, hogy hallották, hogy kiköltöztem és megint nem vagyok szerzetes, meg státuszt váltok, meg miegymás.

Szóval azok kedvéért akik nem ismernék e blog és vele az én kis történetemet, na meg az egyház jelenlegi rendszerét, felvázolom néhány lépésben:

Jelenleg vannak az egyházban önkéntesek, majdnem szerzetesek, akik önkéntes szolgálatot vállalnak, vagyis kosztért, kvártélyért azt csinálnak amire épp szükség van, és ezért a rendszer minden egyéb létszükséglettel ellátja őket.

Na meg vannak a támogatók, akik nem tartoznak az egyházhoz, de tagjai, és otthonaikban élve, munkahelyükön dolgozva támogatják adományaikkal, vagy egyéb szolgálattal a szervezetet…

Szóval eddig 4-szer voltam önkéntes, illetve most utoljára így 5-ödször, de eddig minden alkalommal eltávolítottak, úgy is mondhatnám, hogy kirúgtak. Egyik napról a másikra. Aztán most 5-jére úgy alakult, hogy különféle okokkal indokokkal megint beköltöztem, az akkori vezetéssel együtt működve, de nem sokra rá, rendszer váltás következett, és az egyház új rendszerébe úgy nézett ki megint nem férek bele.

Erről egy It-nevű, általam csak Jedi tanácsnak nevezett 6-tagú felső vezetés döntött szavazás alapján. Persze most jó fejek voltak, mert nem azt mondták, hogy akkor holnaptól, hanem azt mondták, hogy április egytől megszűnik az önkéntes státuszom, és legyek inkább támogató, vagyis költözzek ki a templomból.

Szóval most épp munkát meg szállást keresek ismét, úgyhogy ha tudsz valamit akkor jelezheted.