Menü

Száz meg száz ház a fehérsárkány barlangjáig.


 

  Ma edzés előtt meg kellett szereznem felbecsülhetetlen értékű Tulasi kollekciómat, amit kölcsön adtam Muttinak, mert szappanárusdit támadt kedve játszani a munka helyén. Aztán utána egy órám volt, hogy eljussak a város durván másik végébe (ami inkább már falunak számít.), mert mára ígértem a WitheDragonSe vezírínek, hogy tiszteletemet tenném nála és kínálnék néki valamit míves portékámból.

Persze Krisna minden vágyamat teljesíti. Ebből pedig adódott egy kis lehetőségem edzés előtti bónusztréningre. Miszerint megfordult a fejemben, hogy milyen fantasztikus is volna gyalog kimenni, két ilyen kaliberű táskával (Kollekció+Játszós cucc) a világak abba a végibe.

Mondanom sem kell, hogy két percel (Hála a Muttitól elvárható egyértelmű útmutatásnak) lekéstem az arrafelé járó buszt, a következő igénybe vétele pedig már akkora késést eredményezett volna, hogy azt az én értékrendem szerint már nem illik. Tehát nekivágtam a telefonos útbaigazítás alapján elképzeléseim szerint nem olyan nagy távnak. A házszám 289. Persze elősször 170-valahányra emlékeztem, így 76 körül mikor már a vállaim készültek kiszakadni a testemből, azt gondoltam, már csak száz ház. Aztán 176-nál megnéztem pontosabban az eltárolt üzenetben szereplő  infokat és így kiderült, hogy 289. Itt született ennek a bejegyzésnek a címe.

  Aztán egy örökkévalóság után oda is értem, 5-10perces késéssel.

  Jót beszélgettünk a sokféle fegyverről, az előző életekből hurcolt dolgokról, a ninjutsu alapjairól, s portékám kivállóságáról.

 

Így esett hát látogatásom a fehérsárkány barlangjában.  :)

 

Gouranga!