Menü

“Szóval én ezért olvasom a harciszerzit! Tanulok belőle. Tanulok harcolni” Balanuja das


ajurvédikus masszázsKöszönöm a lehetőséget, hogy írhatok pár sort rólad és a blogodról!

Engem Balanuja das-nak hínak, és azt hiszem körülbelül egyszerre kezdtük le a Krisnás pályafutásunkat. Emlékszem 2003-04 körül láttalak elöször a farmon. Kék dhótiban voltál, és nagyon lazán adtad elő magad. –Anyám, ki ez az ember? –gondoltam magamban.:)

Aztán ahogy múltak az évek, sokszor találkoztunk, pada yatran, fesztiválokon. Aztán visszajöttél budapestre, és akkor sokat bhajanoztunk együtt (énekeltük Isten szent neveit). Akkoriban kezdett megváltozni a véleményem rólad. Emlékszem az elején nagyon idegesített a harsány stílusod! De aztán mikor elkezdtem olvasni a blogodat, akkor úgy ismertelek meg téged, mint egy őszinte, egyenes embert, aki meri vállalni a hibáit, és persze szivesen rámutat mások hibáira is. Persze ezt kevesen szeretik..:)) Párszor rámutattál az enyéimre is, ami nem esett jól, de tanultam belőle. Számomra egy olyan ember vagy, akinek az életéből inspirációt lehet meríteni.

Tudom, hogy sokaknak megoszlik a véleménye rólad, a közelmúltban történt dolgok, és az mkthk-hoz való hozzáállásod miatt. Én sem értek egyet minden nézeteddel ez ügyben, mégis a barátomnak tekintelek téged.

„Minden ember a testvérünk. Még akkor is, ha nem tökéletes a  személyiségük. A hibát nem nagy dolog észrevenni az őszinte emberekben, viszont megtalálni a pozitívat és értékes oldalát valakinek,az a művészet.”

Ezt egy  kedves barátom, Adveta Krisi írta. Azt hiszem ez rád is illik!:)

Szóval  én ezért olvasom a harciszerzit! Tanulok belőle. Tanulok harcolni, bár nem karddal, hanem a tetteimmel, és a hozzáállásommal. És persze tanulok írni is, mivel a harciszerzit olvasva kaptam inspirációt ahhoz, hogy saját blogomat is szépen tudjam írni.

Ha ti is szeretnétek megismerni egy olyan embert, aki egész életében a tökéletességre törekszik, és ráadásul még neked is tud segíteni ebben, akkor ajánlom, hogy olvassátok  rendszeresen harciszerzit!

Balanuja das (www.ajurmasszazs.freeblog.hu)