Menü

Születés


   Akkor mint már tegnap célozgattam rá világra jött ElPresidentém gyermeke és mivel ő egy nagyon szép Bráhmana (mondjuk fordítsuk most Krisnás papnak, vagy fekete öves Krisnásnak J ) aki szépen gyakorolja a vaisnava kultúrát, így nem hétköznapi módon fogadta családjának új tagját.

    Szóval ott volt a feleségével végig a szülésnél. A Baba kb most 2hetes, Tosaninak hívják ami Rádharáni egyik neve és mondjuk úrhölgyet jelent. Különben meg nagyon jól van… 

   Az első dolog, amit hallott, az Srila Sivaráma Svami Jappa meditációja volt, utána pedig egy kis tört árpát tett a nyelve alá, merthogy ez távol tartja a betegségeket. Aztán ezek után egy kis aranykanál ghi, tisztított vaj következett, ami az intelligenciát segíti, majd ezután még egy, ami a Krisnára való emlékezést segíti. Ezek után meglocsolta Rádha-kund vízzel, amit Indiából hoztunk még utunk során. Azt mondják, ebben a tóban Srimat Rádharáninak, Krisna örök társának premája, Istenszeretete van benne. Majd Nrisimha deva maha virágának homlok dharsanája következett, ami azt jelenti, hogy Krisna egy nagyon dühös formájának az oroszlánfejű, embertestű inkarnációnak felajánlott virágot a homlokához érintette.  Ezek után a mahamantra hangos vibrálása mellett, míg a mamája hasán feküdt a kis Tosani mataji (mert lány), elvágta a köldök zsinórt.

Tosani Mataji

  Azt mondta, hogy ennyit tudott tenni még azelőtt, hogy gyermekét teljesen befedné a mindannyiunkat mozgató és ide oda rángató anyagi energia, az illúzió. 

   Akinek fenntartásai lennének az alkalmazott eljárásokkal szemben, azoknak elárulom, hogy minden a hiteles szentírások leírása alapján történt, amiket már több millió éve, egészen a teremtés kezdete óta követnek a Vaisnava kultúrában.

   Persze, hogy működtek-e, arra majd az idő válaszol…

Titkok a rendszerbe való belé születésről. 

  Elárulok még néhány titkot, amik pont mostanában jutottak tudomásomra, szintén ezzel a témával kapcsolatban.

   Például a csecsemő tápszert azonnal beadják a gyereknek, akár akarják a szülők, akár nem. Hiába tiltakoznak ez ellen, minden csecsemőt „beüvegeznek” alighogy világra jött. Azért tesznek így, hogy a tápszergyárnak legyen közönsége. Mert a kis babuka első emléke az evésről az lesz, hogy egy nagylyukú cumis üvegből jön egy bizonyos íz és ezek után a mamája hiába próbálja szoptatni, a gyerek nem fog jól lakni a nehezen hozzáférhető természetes táplálékkal. Ezért mindig sírdogálni fog végtelen elégedetlenségében, aminek az a következménye, hogy végül a család megveszi a tápszert. 

  De ilyen az antibiotikum oltás is, mikor vagy 100féle vírust fecskendeznek belé, hogy az immunrendszerét így serkentsék működésre, de azt már elfelejtik mondani, hogy ezeknek a mesterségesen keltett betegségek ellen igaz, hogy lesz ellenállása, de olyan szövődmények alakulnak ki, amik 10-20 év múlva jönnek elő. Ez azt jelenti magyarán mondva, hogy a gén manipuláció olyan magas szinten áll manapság és az egészségügy akkora biznisz, hogy igazából már csecsemő korban a rendszer függőjévé teszik az embert. Beprogramoznak minden újszülöttet, hogy ennyi meg ennyiidősen ilyen meg olyan beteg legyen. Ez a helyzet. És szép lassan az utolsó várak is elesnek. Persze vannak olyan orvosok, akik hajlandóak kiállítani az oltási bizonylatot anélkül, hogy valóban lemérgeznék a gyereket, de általában nem ez a jól bevett szokás.

   Mert ha valakinek nincs oltási papírja, akkor a rendszer nem engedi, hogy része legyen a társadalomnak. Nincs Tb. Ellátás, stb. Ráadásul, ha valami betegséget kap el a gyermek, akkor a szülőket veszélyeztetésért jól meg hurcolják, sőt…  Jó mi?

Gouranga!