Menü

TanVerem Open Day


TanVeremOpenDay

2010.10.30.

A várva várt nap elérkezett. A TanVerem.hu megnyitja hivatalosan is a kapuit. Ezen a napon a TanVerem Mozgás és Harcművészet Központ Sok szeretettel vár minden kedves ismerősét és érdeklődőt, aki az önmegvalósítás bármilyen útján jár.

A megnyitón Dean Rostohar 15-danos Bujinkan Ninjutsu oktató tart egy szemináriumot a Ninjutsu  alap iskolájából a Gyokoriu-ból. Ezen a szemináriumon főleg a harcművészet alap dolgairól lesz szó, megfűszerezve itt ott a tőle már jól megszokhatott fegyveres finomságokkal.

A nyitó szeminárium után az esti órákban a Sambandha Mantra Joga Bhajan band-del lesz egy közös örömzenés meditáció, ahová  hozd kedvenc hangszered is hogy egy közös összhangzatban együtt zenéljünk.

A sokak által csak MantraCommandó-ként emlegetett Bhajan csapat rég nem dolgozott együtt, de erre az estére újra össze állnak, hogy felülmúlhatatlan stratégiájukkal eljussanak a szívekhez. A bevetés folyamán több mantrát is énekelni fogunk, melyek fölötte állnak mindenféle ideológiának és vallásnak. A mantrák ereje egyenesen a lélekhez szól, és ha eljössz, garantáltan felejthetetlen örömben lesz részed.

Momiji Japán NyelviskolaEz után egy Japán Tea szertartás fog következni, melyben a Momiji Japán nyelviskola fog közreműködni…

Legvégül pedig ha még bírjuk szusszal, egy kis muzsikára ropjuk hajnalig a Nagyteremben a TanVerem OpenParty keretein bellül.

 


Hol lesz?

Budapesten a Város közepén, a Blaha Lujza térnél, ahová bármivel nagyon könnyen el tudsz jutni, hiszen ott megy át a 4-6 villamos, valamint a 7-es busz is, meg még vagy 100 más Bkv járat, hogy a Metróról ne is beszéljek…  Szóval a Népszínház utcán bejössz, és az első utca balra a Csokonay. És annak a közepén van a Bezerédy utca. Na ott a sarkon van a Tanverem.

Itt találod a térképet

Van egy csomó ingyenes parkoló is a környéken…

 

Mit kell hoznom, milyen ruhában?

Ha jössz a szemináriumra: Akkor menképpen hozzál edző ruhát. Ha maradsz az esti bulira is, akkor hozz törölközőt, zuhanyzási lehetőséget mi biztosítunk.

Ha csak estére jössz: akkor inkább kényelmesen és jó melegen öltözz fel, mint bárhogy máshogy, mert ez egy pince helyiség, ahol a földön ülünk párnákon, illetve tatamin, úgy ahogy Japánban is szokás ez.

Ha ott is szeretnél aludni: Akkor hozz magaddal egy jó meleg hálózsákot, meg kispárnát, plüssmacit, miegymást ami kell a békés álmodhoz.

 

Mit kell tennem, ha el AKAROK JÖNNI?

Ha a Szemináriumon ott akarsz lenni reggeltől, akkor a hely szűke miatt regisztrálnod kell előre. Csak 30 ember fér be, és a fele már elfogyot. De ha még kint van a regisztrációs felület és megadod a neved emiled, akkor bent vagy:


Név : *
Email : *


Ha csak az esti programokra jönnél, akkor simán csak el kell jönnöd és hoznod a jó kedvedet, meg a nyitottabb énedet.

 

Mit Kapok?

-A Ninjutsu szemináriumon: mindenképpen harcos szívet (kokoro), harcértéket, valós küzdelemben is jól működő és használható mozdulatot, gondolatot, melyet a Horváth Veterán hazájában háborús hősként és a Bujinkan Arany Sárkány díjával kitüntetett oktatója Dean Rostohar fog neked adni.

-A SamBandha Mantra Jóga esten: stresszoldás, energetizálás, harmónia kezelés, transzcendentális hangvibráció, mely megrezegteti a lelked, béke, szeretet, utazás egy másik dimenzióba, dinamikus, aktív meditáció, ritmus és készség fejlesztés, kommunikációs és szorongás oldó tréning…

-A Momiji Teaszertartás: Itt  pedig elsősorban teát fogsz kapni, ami megmelengeti a bensőt, és betekintést nyerhetsz egy a bolygó másik felén élő nép ősi kultúrájába, meg miegymást, amit ott fogsz megtudni. A tea elvileg korlátlanul amennyi beléd fér alapon fog működni, meg ugyan így lesz egy kis rágcsálni való is a készlet erejéig.

 

Programok:

11:00-18:00  Dean Rostohar Sihan (15Dan)  Gyoko Ryu Basic Seminarium

19:00-20:00  SamBandha Mantra Joga est

20:00-21:00  Tea szenertartás

21:00- Open Party

 

Mennyibe Kerül?

Ha egész napra szeretnél jönni, a Gyoko-Ryu szemináriumra is reggeltől, akkor 8500Ft-lesz az egész OpenDay díja.

Ha csak az esti programokra szeretnél jönni, akkor 500Ft, vagy ugyan ilyen értékben hozhatsz valami üdítőt, süteményt is.

Ezen kívül a vidékről érkezőknek a Dojoban van szállás lehetőség is. Egy nagy teremben tatamin tudsz aludni, csak egy hálózsákot kell éjszl hoznod. Ez 600-Ft ezen az éjsz azakán.


Sok szeretettel vár Téged is a TanVerem hivatalos megnyitóján a

TheSeijinClan