Menü

Tegnap lent, ma fent. Holnap hol?


Ma délelőtt az Mtv1-en fergeteges műsor volt az Ayurvédáról, amit Bhakták készítettek indiában. Annyira jó volt, hogy még… Már ezt úgy mondom, hogy ha olyan szemmel nézem, mint valaki, aki még semmit sem tud a Krisnásokról, de egy kicsit ezo-ba nyomja, akkor tuttira pozitív felé hajolt a rólunk alkotott véleménye. Kíváncsian várom a folytatást.

Aztán amint vége lett a filmnek, megérkezett hozzánk vendégségbe KrisnaBringa+AtulKrisna Prabhu, akikkel nagyon nagyokat nevettünk a régmúlt dolgokon és akikkel végre arról lehetett beszélni, hogy ez+ez milyen jó bhakta és nem csak a hülye pletykákat nyomják… 

 

Mióta Pesten vagyok, talán most éreztem ennyire jól magam először.

 

Aztán az elnyúlt beszélgetés végett,

csak leckére értem fel a tempibe, ami után egy fergeteges Kirtant tartott Kamsari Prabhu. Volt 4 indiai is akik, aztán nagyon lazán nyomták, különlegessé téve ezzel az egészet. Azt hiszem az ő kegyükből is történt, hogy mindez megnyilvánult ebben a formában. (Még most is széles mosolyra húzódik a szám, ha csak rá gondolok, ahogy meg leírtam, feltört bentről a kuncogás. :)

 

Mindenki teszi az előkészületeket

a hétvégén Krisna-völgyben megrendezendő Nrisimha-caturdasi és Sivaráma Swami megjelenési napjának összefűzött, kétnapos ünnepére. A Bhakták, már arról beszélnek, hogy mekkora lesz, és buzdítják egymást, hogy jöjjenek el.

 

Már én is beterveztem mindent, már csak a szállás megoldatlan, de azt hiszem az az is fog maradni, mivel arra már nem futotta Laksmi devi kegyéből. (Nincs rá pénzem.) Így Istenre bízom magam, meg arra, hogy jó idő lesz és ha a szabad ég alatt kell töltenem az éjszakát, akkor sem lesz semmi gáz.

 

Tegnap meg körülnéztem kicsit a neten és felfedeztem néhány (Lehet, hogy csak számomra) új dojot itt Pesten, amiket valószínűleg a közeljövőben meg fogok látogatni kíváncsiságból, meg mert Gyuri Sensei is mindig buzdít rá minket, hogy tegyünk így, a jobb fejlődés érdekében.

 

Most pedig megyek és segítek a bhaktáknak főzni Rádhe-Syamnak.

 

Gouranga!