Menü

Tekeredik a tekeredő…  Alakulnak a dolgok. Még jó, hogy nem kell aggódnom, mert a Mindenható alkalmazásában állok. Ez megnyugtató érzés. Szerencsére.

  Megrendeltem az ADSL-t persze, hogy a t-online-tól. Nagy francok ezek. Bár más szolgáltatók sokkal kedvezőbb feltételeket biztosítottak volna széles-sávú internet hozzáférést, valahogy sehogy sem sikerült tőlük intézni. Úgyhogy mint már annyiszor most is elegem lett a szüttyögésből és az egyszerűbb és valamivel drágább megoldást választottam. Amúgy azért ilyen nehézkes, mert Bozzaiban állítólag nekem lesz először ADSL és a legközelebbi torony (vagy mi a szösz) nem biztos, hogy 5km-en belül van. Ezt meg a pitik nem merik bevállalni. Na mindegy. A héten talán kiderül.

  Ami nem tetszik annyira az a hűségnyilatkozatos téma. ( 1 évre.) Ez is amolyan rabszolgaság.

  Valahogy szépen beletekeredem azokba a dolgokba, amiktől mindig is óckodtam. Vezetékes telefon 1évre, Internet 1évre, bankszámla+ még néhány kötelezettség. Valahogy úgy igyekszem megoldani, hogy bármikor megszüntethetőek legyenek ezek, hiszen az eddigi sorsom alakulása alapján nem érdemes ekkora távokban gondolkodni. (Minden véget ér. Nekem meg még az átlagosnál gyorsabban is.) :)

 

Gouranga!