Menü

Tervek…


Most már biztos. Holnap jövök utoljára a konyhára, mármint hivatalosan, mert pénteken még kisütünk valamit az Úr Jaganáthanak.

Érdekes csatlakozás lesz a szombati banzáj. Már abból a szempontból, hogy kissé besűrűsödtek a dolgok.

12:30-kor indulás a felvonulási térről és elvileg 15:00-ra lesz megérkezés.(Elméletben ugyanis végig ugrabugrálni fogok, valahol a menetben sudrának öltözve. (Védikus paraszt :) )

Ez attól érdekes, hogy 15:30-kor tanúként meg kell jelennem valahol a IV. kerületben egy régi barátom esküvőjén. (Akiket amúgy szintén meghívtam és valószínüleg el is jönnek.)

De, hogy még legyen valami ezek után vissza kell torpedóznom a banzájra, hogy este már az egri bhaktákkal tarthassak Egerbe, ahonnan indulunk tova a Tokaj-hegyalja fesztiválra. Jaya!!!

Ja, holnap meg lekörmölöm a vizsga anyagot, mert kaptam egy lehetőséget, hogy a zarándoklat alatt felkészülhetek a következő vizsgára (Ninjutsu.) mivel a nyári edzőtábor valószínűleg kimarad. Engem igazából annyira nem motívál a különféle fokozatok megszerzése, de Senseiem múltkor egy félórás monológ során kifejtette ezzel kapcsolatos nézeteit, amiből annyit sikerült megértenem, hogy örülne neki, ha iparkodnék így 7-8évvel a hátam mögött most már ebbe az irányba is.

Akkor meg hát miért ne? Amúgy is megígérte, hogy kijön a fesztiválra. Ott meg látni fog sok vaisnavát, meg hallani fogja, ahogyan a bhakták extázisban éneklik a szent nevet és bízom benne, hogy már elég édességet tömtem belé ahhoz, hogy mindez megérintse a szívét.

Mindezen felül bírom ezt az egészet, mert hiszek benne, hogy Krisna minden ok oka tesz valamiféle elrendezést, hogy minden kedvezően alakulhasson Ez úgy tűnhet, hogy a jövőn meditálok, ami a szenvedély kötőerejébe tartozik, de hát az vesse rám az első követ, aki…

Meg már amúgy sem itt vagyok. Már rég a Páda-Yátrán nyomom a többiekkel. Csak a testem, az most ért el odáig, hogy az eddig felhalmozott karmámat letudta és így teljesen tudok csatlakozni. Mert igazából ez minden. Egész nap énekelni a szent nevet. Ennél jobbat nem lehet csinálni ebben a korban.

Aki mást mond, az hazudik. Ez a helyzet. Énekeld te is éjjel nappal: Hare Krisna Hare Krisna Krisna Krisna Hare Hare Hare Ráma Hare Ráma Ráma Ráma Hare Hare GOURANGA!!!!